Skocz do zawartości

[oddzielony] Plebiscyt na Fragujemy.com - głosowanie na podsumowanie 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Serwer CS 1.6 roku: 4fun

2. Serwer CS:GO roku: ffa

3. Najlepsza niespodzianka na serwerach: Rozpad całej paczki DD2 w bardzo krótki czas.

4. Najlepsza uzyskana informacja o serwerach: Nowy opiekun zarówno DD2, 4funa i GG.

5. Największa porażka na serwerach: Dużo adminow, a jeszcze więcej cziterow

Serwer DD2

a) Najlepszy admin serwera: Myślę, że przez krótki czas był nim Mierny, świetnie łapię chwastów, wyśmienicie kieruje drużyną podczas gry, jest sprawiedliwy, to mi się podoba!

b) Najlepszy gracz serwera: HERETIC ANTHEM

c) Najzabawniejsza sytuacja: Hahaha, Player CSSetti rashujący z smg, zabił 6 osób. :D

d) Dusza towarzystwa serwera: CyCu, nigdy nie traci humoru, można się pośmiać. ;)

e) Największy lamer na serwerze: Brak, chociaż jest taki jeden, Player, który czasem skilluje, na odpale. :P

f) Najlepsza nowość / zmiana wprowadzona na serwer: Mierny, dobry opiekun, szkoda, że go nie ma. ;/

Ogólnie o sieci i forum:

I. Najlepszy administrator sieci: Wymiar

II. Najlepszy global moderator: blakk

III. Najlepszy moderator: CyCu

IV. Najlepszy opiekun sieci: OldschooL || Jestem Mierny.

V. Najlepszy strażnik fragów: Josh, ogarnia sprawy i wgl.

VI. Najlepszy przyjaciel forum: MaRiaN, można się dogadać.

VII. Najzabawniejszy użytkownik: MaRiaN, teksty na SB, powalają. :)

VIII. Największa gaduła forum: Tygrysek.

IX. Największy spamer shoutbox: Tygrysek, widać, że spamuje, aczkolwiek nie jest to aż takie złe. :)

X. Największy cięty, ripostujący sieci: Nesty, widać, że nie popuszcza.

XI. Najbardziej kulturalny w sieci: Każdy administrator jest kulturalny.

XII. Nieudacznik roku: Ciężko mi powiedzieć, nie jestem wtajemniczony w Wiz'a, ani w sprawy peshu, więc nie oceniam.

XIII Najlepszy grafik: bistro, za talent, zaproś na praktyki czasem. :D

XIV. Kobietka roku: Malinowa.

XV. Wydarzenia roku: Powstały serwer DM, nowy opiekun DD2, 4funa, nowy administrator - Reaper.

XVI. Największa wpadka / rozczarowanie roku: Hmm, myślę, że nie ma rozczarowań, Ci co wypadli, widocznie zasłużyli.

XVII. Najśmieszniejsza sytuacja na forum: A była sytuacja z Miernym, która miała lecieć na Jutuba, rzucanie granaty z respa CT + rash TT środkiem = Team wybity! :)

XVIII. Najlepsza przemiana roku: Reape

• Karambit w plecy (-) 5
Opublikowano

1. Serwer CS 1.6 roku: 4fun

2. Serwer CS:GO roku: ffa

3. Najlepsza niespodzianka na serwerach: Rozpad całej paczki DD2 w bardzo krótki czas.

4. Najlepsza uzyskana informacja o serwerach: Nowy opiekun zarówno DD2, 4funa i GG.

5. Największa porażka na serwerach: Dużo adminow, a jeszcze więcej cziterow

Serwer DD2

a) Najlepszy admin serwera: Myślę, że przez krótki czas był nim Mierny, świetnie łapię chwastów, wyśmienicie kieruje drużyną podczas gry, jest sprawiedliwy, to mi się podoba!

b) Najlepszy gracz serwera: HERETIC ANTHEM

c) Najzabawniejsza sytuacja: Hahaha, Player CSSetti rashujący z smg, zabił 6 osób. :D

d) Dusza towarzystwa serwera: CyCu, nigdy nie traci humoru, można się pośmiać. ;)

e) Największy lamer na serwerze: Brak, chociaż jest taki jeden, Player, który czasem skilluje, na odpale. :P

f) Najlepsza nowość / zmiana wprowadzona na serwer: Mierny, dobry opiekun, szkoda, że go nie ma. ;/

Ogólnie o sieci i forum:

I. Najlepszy administrator sieci: Wymiar

II. Najlepszy global moderator: blakk

III. Najlepszy moderator: CyCu

IV. Najlepszy opiekun sieci: OldschooL || Jestem Mierny.

V. Najlepszy strażnik fragów: Josh, ogarnia sprawy i wgl.

VI. Najlepszy przyjaciel forum: MaRiaN, można się dogadać.

VII. Najzabawniejszy użytkownik: MaRiaN, teksty na SB, powalają. :)

VIII. Największa gaduła forum: Tygrysek.

IX. Największy spamer shoutbox: Tygrysek, widać, że spamuje, aczkolwiek nie jest to aż takie złe. :)

X. Największy cięty, ripostujący sieci: Nesty, widać, że nie popuszcza.

XI. Najbardziej kulturalny w sieci: Każdy administrator jest kulturalny.

XII. Nieudacznik roku: Ciężko mi powiedzieć, nie jestem wtajemniczony w Wiz'a, ani w sprawy peshu, więc nie oceniam.

XIII Najlepszy grafik: bistro, za talent, zaproś na praktyki czasem. :D

XIV. Kobietka roku: Malinowa.

XV. Wydarzenia roku: Powstały serwer DM, nowy opiekun DD2, 4funa, nowy administrator - Reaper.

XVI. Największa wpadka / rozczarowanie roku: Hmm, myślę, że nie ma rozczarowań, Ci co wypadli, widocznie zasłużyli.

XVII. Najśmieszniejsza sytuacja na forum: A była sytuacja z Miernym, która miała lecieć na Jutuba, rzucanie granaty z respa CT + rash TT środkiem = Team wybity! :)

XVIII. Najlepsza przemiana roku: Reape

Ty serio czy sobie jaja z nas robisz???

Warna tumanowi za to,co za szczyt debilstwa....

Opublikowano

Żeś się rozpisał kokosh, czy trochę ode mnie podgapiłeś, skopiowałeś, oj nie ładnie.

No wiem zajebiaszczo się wypowiadam ^^, ale nie musisz kopiować, szczyt chamstwa, dziecko. ;)

Tak jak napisał Pan Santa, zasługuję na karę. :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności