FaJciK Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Siemaneczko :) Wracam do serwerowni po długiej nie obecności ;c . Pewnie co niektórzy mnie kojarzą ale przedstawię się , mam na imię Adrian lat 16. Lubię pogierczyć sobie w Cs'a i piłkę nożną :) . Jak już mówiłem wcześniej pewnie co niektórzy mnie kojarzą z tego też że kiedyś byłem tu Adminem na COD Mod i w sumie tak nagle zniknąłem gdy serwer ubolewał z obecnością Adminów i za to bardzo Przepraszam że zniknąłem bez żadnego kontaktu . Zamierzam teraz grać regularnie na COD i pomóc tak bardzo jak bym tylko mógł . Jeszcze raz chciałbym wszystkich serdecznie przywitać :3 Mój Steam : FaJciK # Ten Fałszywy
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Sieci serwerów...Cześć.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 * Sieci serwerów :P Cześć.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Siemka
Paciaciak Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi