Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 A co do pomysłu Rogalika - będzie zapewne sporo podkładania się i he ;) Do tego też się zgodzę.Tak źle tak nie dobrze :/
Arni Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 może jeszcze nesty by się wypowiedział na temat tego pomysłu
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 15 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jestem pewien, że Nesty się wypowie (kiedyś ;) ) ale z Brayanem chcielibyśmy wam przedstawić mniej problematyczną wizję: 24.XII. - losowanie 1-2 vipów rozszerzonych na miesiąc wśród graczy na serwerze 25.XII. - losowanie 1-2 vipów lekkich na miesiąc wśród graczy na serwerze 26.XII - losowanie 1-2 slotów na miesiąc wśród graczy na serwerze Żadnego statsiarzowania, blokowania, nabijania sztucznych fragów, sprawdzania dem i całego bajzlu. Informacja na górze forum o terminie i 3-6 losowań w ciągu tych 3 dni świątecznych. @EDIT W dniu 24.XII. wygrali: HUZAR oraz LA_BAMBA W dniu 25.XII. wygrali: PRO KILLER oraz Pierdek W dniu 26.XII. wygrali: ^.^Tosiek Info od Boga^.^ oraz Marek Koniarek Serdecznie gratulujemy wygranych! 4
Unagi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Naprawdę, w święta?! Nie można tego zorganizować w weekend PO świętach? Tak w ogóle to CZEŚĆ ;-)
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jestem pewien, że Nesty się wypowie (kiedyś ;) ) ale z Brayanem chcielibyśmy wam przedstawić mniej problematyczną wizję: 24.XII. - losowanie 1-2 vipów rozszerzonych na miesiąc wśród graczy na serwerze 25.XII. - losowanie 1-2 vipów lekkich na miesiąc wśród graczy na serwerze 26.XII - losowanie 1-2 slotów na miesiąc wśród graczy na serwerze Żadnego statsiarzowania, blokowania, nabijania sztucznych fragów, sprawdzania dem i całego bajzlu. Informacja na górze forum o terminie i 3-6 losowań w ciągu tych 3 dni świątecznych. Reap zajebisty pomysł ! Wielki + !
Mateo :D Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ludzie zamiast wpieprzac karpia będą strzelac w zombie xd hah :-D ale fakt, pomysl najlepszy z wszystkich dotychczasowych. Tylko jedno pytanie: co w takim razie z posiadaczami konta vip? Rozumiem, ze w takim wypadku konto zostanie przedluzone o miesiac od daty wygasniecia obecnego dzialajacego vipa?
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tak jest, na miesiąc albo przedłużymy od razu albo do odbioru np. w ferie czy kiedy zwycięzca będzie chciał ten miesiąc vipa/slota zacząć. Ale nie ma opcji, że np. damy teraz na 2 tygodnie i za miesiąc na 2 tygodnie, żadnych rozbić na krótsze okresy czasowe.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na dniach z Reaperem zamieścimy info na forum o konkursie.
Mateo :D Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jeszcze coś wtrące :-D lubie wiedziec wszystkio :-P przykładowo: gram na vipie rozszerzonym i (mimo iz zazwyczaj nie wygrywam w losowaniach) trafiam w loterii vipa lekkiego. Gra na nim nie bedzie mnie zadowalac, wiec z nagrody raczej sie nie uciesze. Czy wtedy bedzie istniala mozliwosc zmiany nagrody? Mysle, ze odpowiedz zainteresuje wiekszosc graczy vip:-D
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak wylosujesz vipa lekkiego, a masz rozbudowanego to twoją decyzją będzie czy go przyjmujesz czy też nie.To tak jak byś jeździł Mercedesem i wygrał byś Toyotę w loterii i zapytał byś organizatora czy ci wymieni na Porsche bo ty masz już mercedesa i chcesz mieć coś lepszego.
Mateo :D Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie do konca o to mi chodzilo. Bardziej o zamianè typu - miesiac vip lekki na 2 tyg rozszerzony, albo cos w takim stylu.
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 16 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dogadujemy jeszcze szczegóły ale mimo wszystko dzięki za wypatrzenie niedociągnięcia - na pewno taką możliwość przedyskutujemy. Informacja oficjalna pojawi się na forum w najbliższym czasie.
Raszer :) Opublikowano 17 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ogólnie pomysł MrReaper'a bardzo mi się podoba wielki ( + )
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie muszę się wypowiadać, naprawdę, zrozumcie fakt: jestem właścicielem i jeśli organizuje taki event administracja, to ja nie mam nic przeciwko, bo ustalać z nimi mogę na PW. Bo jeśli to dotyczy konkretnego serwera, to naprawdę, nie ma potrzeby wypowiedzi. Jak będzie ogólny konkurs na całą sieć, to wtedy ja się wypowiem, bo takowy się zbliża. Reaper wie co robi i robi to mądrze. Info na górze jest już. 3
Arni Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 jak coś to można to zrobić po świętach w styczniu a teraz można by dogadać szczegóły
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 17 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 jak coś to można to zrobić po świętach w styczniu a teraz można by dogadać szczegóły Szczegóły już są dogadane.Konkurs odbędzie się tak jak zostało to zaplanowane.Nie wiem po co w ogóle ten post.Myślałeś nad nim?. Arni napisze, a ja z Reaperem zmienimy datę konkursu :/
Raszer :) Opublikowano 17 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie ma co zmieniać teraz trzeba tylko realizować skoro wszystko już zostało dogadane :)
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) A może od 20 do 25.12 otworzyc top15 i to byłaby tabela zwycięzców. Pierwsze 5 miejsc zgarnia nagrody. Wyobraźcie sobie, ze kazdy moze na bierzaco sprawdzać wynik, chwalić sie innym i cisnąć dalej. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez JasiuZM
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 18 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jasiu konkurs już jest zaklepany. Nic się nie zmieni.
Zasłużony Fragowicz JasiuZM Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zrozumiano.
Rekomendowane odpowiedzi