Skocz do zawartości

[KOSZ] team play

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
A co do pomysłu Rogalika - będzie zapewne sporo podkładania się i he ;)

Do tego też się zgodzę.Tak źle tak nie dobrze :/

Opublikowano

może jeszcze nesty by się wypowiedział na temat tego pomysłu

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem pewien, że Nesty się wypowie (kiedyś ;) ) ale z Brayanem chcielibyśmy wam przedstawić mniej problematyczną wizję:

24.XII. - losowanie 1-2 vipów rozszerzonych na miesiąc wśród graczy na serwerze

25.XII. - losowanie 1-2 vipów lekkich na miesiąc wśród graczy na serwerze

26.XII - losowanie 1-2 slotów na miesiąc wśród graczy na serwerze

Żadnego statsiarzowania, blokowania, nabijania sztucznych fragów, sprawdzania dem i całego bajzlu.

Informacja na górze forum o terminie i 3-6 losowań w ciągu tych 3 dni świątecznych.

@EDIT

W dniu 24.XII. wygrali: HUZAR oraz LA_BAMBA

W dniu 25.XII. wygrali: PRO KILLER oraz Pierdek

W dniu 26.XII. wygrali: ^.^Tosiek Info od Boga^.^ oraz Marek Koniarek

Serdecznie gratulujemy wygranych!

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Naprawdę, w święta?! Nie można tego zorganizować w weekend PO świętach?

Tak w ogóle to CZEŚĆ ;-)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem pewien, że Nesty się wypowie (kiedyś ;) ) ale z Brayanem chcielibyśmy wam przedstawić mniej problematyczną wizję:

24.XII. - losowanie 1-2 vipów rozszerzonych na miesiąc wśród graczy na serwerze

25.XII. - losowanie 1-2 vipów lekkich na miesiąc wśród graczy na serwerze

26.XII - losowanie 1-2 slotów na miesiąc wśród graczy na serwerze

Żadnego statsiarzowania, blokowania, nabijania sztucznych fragów, sprawdzania dem i całego bajzlu.

Informacja na górze forum o terminie i 3-6 losowań w ciągu tych 3 dni świątecznych.

Reap zajebisty pomysł ! Wielki + !

Opublikowano

Ludzie zamiast wpieprzac karpia będą strzelac w zombie xd hah :-D ale fakt, pomysl najlepszy z wszystkich dotychczasowych. Tylko jedno pytanie: co w takim razie z posiadaczami konta vip? Rozumiem, ze w takim wypadku konto zostanie przedluzone o miesiac od daty wygasniecia obecnego dzialajacego vipa?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak jest, na miesiąc albo przedłużymy od razu albo do odbioru np. w ferie czy kiedy zwycięzca będzie chciał ten miesiąc vipa/slota zacząć.

Ale nie ma opcji, że np. damy teraz na 2 tygodnie i za miesiąc na 2 tygodnie, żadnych rozbić na krótsze okresy czasowe.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na dniach z Reaperem zamieścimy info na forum o konkursie.

Opublikowano

Jeszcze coś wtrące :-D lubie wiedziec wszystkio :-P przykładowo: gram na vipie rozszerzonym i (mimo iz zazwyczaj nie wygrywam w losowaniach) trafiam w loterii vipa lekkiego. Gra na nim nie bedzie mnie zadowalac, wiec z nagrody raczej sie nie uciesze. Czy wtedy bedzie istniala mozliwosc zmiany nagrody? Mysle, ze odpowiedz zainteresuje wiekszosc graczy vip:-D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak wylosujesz vipa lekkiego, a masz rozbudowanego to twoją decyzją będzie czy go przyjmujesz czy też nie.To tak jak byś jeździł Mercedesem i wygrał byś Toyotę w loterii i zapytał byś organizatora czy ci wymieni na Porsche bo ty masz już mercedesa i chcesz mieć coś lepszego.

Opublikowano

Nie do konca o to mi chodzilo. Bardziej o zamianè typu - miesiac vip lekki na 2 tyg rozszerzony, albo cos w takim stylu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dogadujemy jeszcze szczegóły ale mimo wszystko dzięki za wypatrzenie niedociągnięcia - na pewno taką możliwość przedyskutujemy. Informacja oficjalna pojawi się na forum w najbliższym czasie.

• Właściciel
Opublikowano

Nie muszę się wypowiadać, naprawdę, zrozumcie fakt: jestem właścicielem i jeśli organizuje taki event administracja, to ja nie mam nic przeciwko, bo ustalać z nimi mogę na PW. Bo jeśli to dotyczy konkretnego serwera, to naprawdę, nie ma potrzeby wypowiedzi. Jak będzie ogólny konkurs na całą sieć, to wtedy ja się wypowiem, bo takowy się zbliża. 

Reaper wie co robi i robi to mądrze. Info na górze jest już.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

jak coś to można to zrobić po świętach w styczniu a teraz można by dogadać szczegóły

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
jak coś to można to zrobić po świętach w styczniu a teraz można by dogadać szczegóły

Szczegóły już są dogadane.Konkurs odbędzie się tak jak zostało to zaplanowane.Nie wiem po co w ogóle ten post.Myślałeś nad nim?. Arni napisze, a ja z Reaperem zmienimy datę konkursu :/

Opublikowano

Nie ma co zmieniać teraz trzeba tylko realizować skoro wszystko już zostało dogadane  :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

A może od 20 do 25.12 otworzyc top15 i to byłaby tabela zwycięzców. Pierwsze 5 miejsc zgarnia nagrody. Wyobraźcie sobie, ze kazdy moze na bierzaco sprawdzać wynik, chwalić sie innym i cisnąć dalej.

Edytowane przez JasiuZM
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jasiu konkurs już jest zaklepany. Nic się nie zmieni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności