Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czy wiecie o tym, że powstała w Metinie nowa klasa Wilkołak? Ponoć ma szybszy atak od normalnych postaci i jego skill zależy od poziomu PE. Grał ktoś i może się podzielić czy warto? Czekam na odpowiedzi.
Johnnie Walker Opublikowano 10 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Grałem tą klasą przez niedługi czas i według mnie nie jest ona jakoś wybitnie dobra. Nie ma to jednak jak grać wojem body ;).
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jeśli chcesz grać wojem body to musisz mieć hajs na eq bo mało deffa masz.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 11 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja właśnie grałem wojem body, a kasy na dobre eq brak... Nieciekawie się grało :D Mimo to mentala nie lubie, te czary są głupie jak dla mnie. Jedynie silne ciało dobre.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dokładnie, silne jest ok ale mały DMG idzie
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Oj widzę Panowie mało się znacie na grze Metin2, piszecie bzdury odnośni klas jak chcecie rady zapraszam na PW :) xd
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hahaha. Wszystko co jest podane powyzej jest prawdą.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Prawdą jest to, że mental jest słabą postacią i nie ma pierdolnięcia? hahaha ... Edytowane 13 Grudnia 2014 przez PiKaChU ^.^
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Prawdą jest, że według mnie czary mentala są głupie i jedynie silne ciało dobre. To jest moja osobiste zdanie. Jakieś tąpniećie? wtf? Porównaj sobie efekt wiru miecza, ładnie wygląda i jak gralem bez problemu mogłem się wczuć w tą postać podczas expa i pvp. Natomiast mental jest nie do wyczucia jak dla mnie.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ma słabe Dmg i tyle z mojej strony
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak się ma eq + zero to mam małe dmg jak pierdolnie z duchowego to ino roz.. Trzeba umieć grać i odpowiednio szkolić daną klasę, a nie 15 lvl lać się no ludzie .. wbijcie 90+ zróbcie eq pogadamy pzdr.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 No to pzdr. Mental dla mnie jest słaby. Każdy ma swoje zdanie, ale zboczyliśmy troszki z tematu.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dobra, żeby obalić twój pierdolony mit ogarnę od kumpla eq + konta na PL'u i udowodnię Ci, że dobrze szkolony mental ma większe pierdolnięcie niż inne klasy, ale trochę mi to zajmie więc musisz poczekać ...
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dobra, żeby obalić twój pierdolony mit ogarnę od kumpla eq + konta na PL'u i udowodnię Ci, że dobrze szkolony mental ma większe pierdolnięcie niż inne klasy, ale trochę mi to zajmie więc musisz poczekać ... Mało mnie to interesuje, bo i tak każdy ma swoje zdanie. 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Temat nie cieszy się od dłuższego czasu popularnością, zatem zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi