Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czy wiecie o tym, że powstała w Metinie nowa klasa Wilkołak?

Ponoć ma szybszy atak od normalnych postaci i jego skill zależy od poziomu PE. Grał ktoś i może się podzielić czy warto?

Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Grałem tą klasą przez niedługi czas i według mnie nie jest ona jakoś wybitnie dobra.

Nie ma to jednak jak grać wojem body ;).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chcesz grać wojem body to musisz mieć hajs na eq bo mało deffa masz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja właśnie grałem wojem body, a kasy na dobre eq brak... Nieciekawie się grało :D   Mimo to mentala nie lubie, te czary są głupie jak dla mnie. Jedynie silne ciało dobre.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dokładnie, silne jest ok ale mały DMG idzie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oj widzę Panowie mało się znacie na grze Metin2, piszecie bzdury odnośni klas jak chcecie rady zapraszam na PW :) xd

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hahaha. Wszystko co jest podane powyzej jest prawdą.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Prawdą jest to, że mental jest słabą postacią i nie ma pierdolnięcia? hahaha ... 

Edytowane przez PiKaChU ^.^
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Prawdą jest, że według mnie czary mentala są głupie i jedynie silne ciało dobre.  To jest moja osobiste zdanie. Jakieś tąpniećie? wtf?  Porównaj sobie efekt wiru miecza, ładnie wygląda i jak gralem bez problemu mogłem się wczuć w tą postać podczas expa i pvp. Natomiast mental jest nie do wyczucia jak dla mnie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ma słabe Dmg i tyle z mojej strony

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak się ma eq + zero to mam małe dmg jak pierdolnie z duchowego to ino roz.. 

Trzeba umieć grać i odpowiednio szkolić daną klasę, a nie 15 lvl lać się no ludzie .. wbijcie 90+ zróbcie eq pogadamy 

pzdr.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No to pzdr. Mental dla mnie jest słaby. Każdy ma swoje zdanie, ale zboczyliśmy troszki z tematu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, żeby obalić twój pierdolony mit ogarnę od kumpla eq + konta na PL'u i udowodnię Ci, że dobrze szkolony mental ma większe pierdolnięcie niż inne klasy, ale trochę mi to zajmie więc musisz poczekać ...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, żeby obalić twój pierdolony mit ogarnę od kumpla eq + konta na PL'u i udowodnię Ci, że dobrze szkolony mental ma większe pierdolnięcie niż inne klasy, ale trochę mi to zajmie więc musisz poczekać ...

Mało mnie to interesuje, bo i tak każdy ma swoje zdanie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat nie cieszy się od dłuższego czasu popularnością, zatem zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności