KitKet Opublikowano 6 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Więc przejdżmy do tematu mam problemy z cs 1.6 STEAM ! 1.------------->Grałem sobie na serwie i nagle był reset, bo pewnie jakiś pluing był wgrany ... No to czekam ładnuje się i czekam czekam 5 min 10 min 20 min ( i to nie tylko na waszych serwerach ale na wszystkich które wchodze :( ).... i nic po godzinie również to samo :( Więc nie wiem dlaczego tak jest :( na non steam wszystko ładnie chodzi :D 2. ----------->Są różne "grafiki" do wybrania ( sory ale nie wiem jak to się nazywa xD ) kiedyś przed postawieniem systemu ( bo był strasznie zaśmiecony ) od nowa wszystko na grafice OpenGL ładnie chodziło ... Po właczeniu ( "czytego") komputera zainstalowałem cs'a iiiiii chce grafike OpenGL i błąd wyskakuje że nie można i żebym się przeżucił na softwear :( no to ok wchdoze przerzucamna softwear ( zjebana grafika :( ) i próbuje rozkminić dlaczego nie przerzuca mi na OpenGL :( szukam szukam i nic i nagle ktoś mi powiedział że to wina sterowników czy driverów ( jedno i to samo ) Więc szukam sterowników w tym głownym panelu Nvida, stronie i nie ma takiego sterownika do mojej karty graficznej :( A i mam karte graficzną z tego co pamiętam Nvida geforce 5500 i Win xp 3.--------->Troche poza tematem ale przy okazji wypowiem się bo mam również problem ( po postawieniu systemu to się stało ) nie wyszukuje mi karty dżwiękowej :( i nic nie słysze :( ) Bardzo bym komuś dziękował jeżeli by pomógł :D Pozdro KitKet
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Widać, że nie potrafisz czytać.. Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje. a jak sterowników nigdzie nie ma to nie pograsz sobie po prostu na OpenGL. Wymień grafike :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 6 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Usuń steama, zmień serwer, graj na non steamie, kup słownik - tyle mogę poradzić.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Sterowniki jest wszędzie tylko myślenie i 2 minuty szukania co do sterowników grafiki. http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/5135/pl co do dźwięku to opisz dokładniej co z nim jest nie tak, nikt nie bedzie szyfrował... Edytowane 7 Grudnia 2014 przez kelek 1
KitKet Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sterowniki jest wszędzie tylko myślenie i 2 minuty szukania co do sterowników grafiki. http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/5135/pl co do dźwięku to opisz dokładniej co z nim jest nie tak, nikt nie bedzie szyfrował... dzięki kelek + (wejde jutro na kompa to sprawdze karte i zainstaluje sterowniki ) :) JUZ 2 PROBLEMY Z GŁOWY a co do dzwieku to poprostu robilem od nowa system po wlaczeniu kompa sprawdzam w menadzerze i nie wyszukuje karty dzwiekowej nic nie slychac przez glosniki podlanczalem suchawki tez nic ... Czy musze kupic nowa karte dzwiekowa ?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Hm, ja proponuje ci poszukać taki program co wyszukuje sterowniki i przygotowuje to sciągnięcia sterowników ale do grafy tylko i wyłącznie z tej strony co ci podałem.
Artur Opublikowano 9 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja Ci również proponuję jak kolega wyżej znajdź program w necie który zaktualizuje i wyszuka Ci najnowsze sterowniki do Twoich urządzeń i spróbuj właśnie z tego programu wyszukać sterowników do karty dżwiękowej. Powinno pomóc. 1
KitKet Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja Ci również proponuję jak kolega wyżej znajdź program w necie który zaktualizuje i wyszuka Ci najnowsze sterowniki do Twoich urządzeń i spróbuj właśnie z tego programu wyszukać sterowników do karty dżwiękowej. Powinno pomóc. Ale odnosnie karty graficznej to mi jej nie wyszukuje ogolnie jest w menadzerze "?"
KitKet Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sterowniki jest wszędzie tylko myślenie i 2 minuty szukania co do sterowników grafiki. http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/5135/pl co do dźwięku to opisz dokładniej co z nim jest nie tak, nikt nie bedzie szyfrował... kelek dzięki tylko teraz mam inny problem poniewaz przełanczam na z softwear ba OpenGl i mam ping po 500-120 na polskich serwerach ?! :( ktoś coś poradzi ?
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Testuj internet teraz może cos na łączu Nie tak? 1
KitKet Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Na łączu weątpie, ponieważ na grafice softwear mam przecież ping 21-max33 ?
Rex1s Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 9 Grudnia 2014 Boże , zresetuj steam i powinno być okey. Następnym razem napisz od razu co jest pięć. ;) 1
KitKet Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Temat moze byc juz zamkniety dzieki wszyskim za pomoc :) 1
Rekomendowane odpowiedzi