KitKet Opublikowano 6 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Więc przejdżmy do tematu mam problemy z cs 1.6 STEAM ! 1.------------->Grałem sobie na serwie i nagle był reset, bo pewnie jakiś pluing był wgrany ... No to czekam ładnuje się i czekam czekam 5 min 10 min 20 min ( i to nie tylko na waszych serwerach ale na wszystkich które wchodze :( ).... i nic po godzinie również to samo :( Więc nie wiem dlaczego tak jest :( na non steam wszystko ładnie chodzi :D 2. ----------->Są różne "grafiki" do wybrania ( sory ale nie wiem jak to się nazywa xD ) kiedyś przed postawieniem systemu ( bo był strasznie zaśmiecony ) od nowa wszystko na grafice OpenGL ładnie chodziło ... Po właczeniu ( "czytego") komputera zainstalowałem cs'a iiiiii chce grafike OpenGL i błąd wyskakuje że nie można i żebym się przeżucił na softwear :( no to ok wchdoze przerzucamna softwear ( zjebana grafika :( ) i próbuje rozkminić dlaczego nie przerzuca mi na OpenGL :( szukam szukam i nic i nagle ktoś mi powiedział że to wina sterowników czy driverów ( jedno i to samo ) Więc szukam sterowników w tym głownym panelu Nvida, stronie i nie ma takiego sterownika do mojej karty graficznej :( A i mam karte graficzną z tego co pamiętam Nvida geforce 5500 i Win xp 3.--------->Troche poza tematem ale przy okazji wypowiem się bo mam również problem ( po postawieniu systemu to się stało ) nie wyszukuje mi karty dżwiękowej :( i nic nie słysze :( ) Bardzo bym komuś dziękował jeżeli by pomógł :D Pozdro KitKet :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 2. ----------->Są różne "grafiki" do wybrania ( sory ale nie wiem jak to się nazywa xD ) kiedyś przed postawieniem systemu ( bo był strasznie zaśmiecony ) od nowa wszystko na grafice OpenGL ładnie chodziło ... Po właczeniu ( "czytego") komputera zainstalowałem cs'a iiiiii chce grafike OpenGL i błąd wyskakuje że nie można i żebym się przeżucił na softwear :( no to ok wchdoze przerzucamna softwear ( zjebana grafika :( ) i próbuje rozkminić dlaczego nie przerzuca mi na OpenGL :( szukam szukam i nic i nagle ktoś mi powiedział że to wina sterowników czy driverów ( jedno i to samo ) Więc szukam sterowników w tym głownym panelu Nvida, stronie i nie ma takiego sterownika do mojej karty graficznej :( A i mam karte graficzną z tego co pamiętam Nvida geforce 5500 i Win xp No jak nie masz sterowników to nie pograsz na OpenGL. Sam sobie wyjaśniłeś ten problem. 1.------------->Grałem sobie na serwie i nagle był reset, bo pewnie jakiś pluing był wgrany ... No to czekam ładnuje się i czekam czekam 5 min 10 min 20 min ( i to nie tylko na waszych serwerach ale na wszystkich które wchodze :( ).... i nic po godzinie również to samo :( Więc nie wiem dlaczego tak jest :( na non steam wszystko ładnie chodzi :D Reinstalowałeś cs'a?
Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi