Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 5 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) ROUNSOUNDY BY HARMUS Dzisiaj w czasie 5-cio godzinnej podróży do domu w pociągu TLK (nie pendolinozaur) postanowiłem taki wpatrzony w okno, zmontować trochę rounsoundów, samych utworów jest około 50, jednak niektóre rS'y są z jednej nutki tylko innych części kawałków nutki.Posłuchajcie sami!Tytuły.1. Chainz, Wiz Khalifa - We Own It (Fast & Furious)2. 3R - Over & Over (Official Video)3. A Ja Mówi_ Bulka (BunHeaD Mega Remix)4. A Ja Mówi_ Bulka (BunHeaD Mega Remix) vol2.5. Adele - Rolling In The Deep [MetroGnome Remix]6. Adele - Rolling In The Deep [MetroGnome Remix] vol2.7. Alex Saidac - Stay In This Moment8. Alexandra SHINE - Play That Game (Stephan F Remix Edit)9. Aly & Fila meets Roger Shah feat Adrina Thorpe - Perfect Love (Official Music Video)10. Amelia Lily - You Bring Me Joy11. Andy Moor feat Sue McLaren - Fight The Fire (Official Music Video)12. Aneta - The One 13. Aneta - The One vol2.14. Ariana Grande - Break Free ft Zedd15. Ariana Grande - Break Free ft Zedd vol2.16. Armin van Buuren feat Lauren Evans - Alone (Official Music Video)17. Armin van Buuren feat Lauren Evans - Alone (Official Music Video) vol218. Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One (Nicktim)19. Black Widow Lyrics [uNPITCHED] (feat Rita Ora) - Iggy Azalea [New 2014] [HD]20. Black Widow Lyrics [uNPITCHED] (feat Rita Ora) - Iggy Azalea [New 2014] [HD] vol2.21. Bob One ft Bas Tajpan - Daj z siebie wszystko (official video)22. Bob One ft Bas Tajpan - Daj z siebie wszystko (official video) vol2.23. Bob Sinclar Fea Sophie Ellis Bextor & Gilbere Forte - Rock With You24. Bosski feat Sokol - Jak zaczynasz dzien25. Bosski Roman ft Kaen DJ Krime - Treningowy Styl OFFICIAL VIDEO26. Bosski Roman ft Kaen DJ Krime - Treningowy Styl OFFICIAL VIDEO vol227. Calvin Harris Ft Ayah Marah - Thinking About You (Original Mix) HQ28. Calvin Harris Ft Ayah Marah - Thinking About You (Original Mix) HQ vol229. Calvin Shock & DJ Insane Feat Conrad S - In Shock30. Calvin Shock & DJ Insane Feat Conrad S - In Shock vol2.31. Cascada - The World Is In My Hands (Official Video HD)32. Cascada - The World Is In My Hands (Official Video HD) vol2.33. Cash Cash - Take Me Home ft Bebe Rexha [Official Video]34. Cash Cash - Take Me Home ft Bebe Rexha [Official Video] vol2.35. Chlöe Howl - Disappointed (Official Video)36. Chlöe Howl - Disappointed (Official Video) vol2.37. Chlöe Howl - Disappointed (Official Video) vol3.38. Chlöe Howl - Rumour (Official Video)39. Chlöe Howl - Rumour (Official Video) vol240. Claydee - Sexy Papi41. Cris Cab - Liar Liar42. Cris Cab - Liar Liar vol2.43. CZADOMAN - Chodź na kolana (Official Video) HD44. CZADOMAN - Chodź na kolana (Official Video) HD vol2.45. CZADOMAN - Chodź na kolana (Official Video) HD vol3.46. Czadoman - Jestem Superbohaterem ( 3 urodziny PoloTV )47. Czadoman - Jestem Superbohaterem ( 3 urodziny PoloTV ) vol2.48. Czadoman - Jestem Superbohaterem ( 3 urodziny PoloTV ) vol3.49. CZADOMAN - Ruda tańczy jak szalona (Official Video) HD50. CZADOMAN-Bliźniaczki ( Radio Edit )51. CZADOMAN-Bliźniaczki ( Radio Edit ) vol2.52. CZADOMAN-Bliźniaczki ( Radio Edit ) vol3.53. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Official Music Video)54. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Official Music Video) vol2.55. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Official Music Video) vol3.56. iamonyou57. iamonyou58. Live It Up 259. Live It Up 260. Mesajah - Lepsza PołowaMam nadzieję że wam się jakieś spodobają.Speedyshare: http://speedy.sh/fjspN/HarmusRoundsoundy.rar Zippyshare: http://www11.zippyshare.com/v/10203263/file.html Rodzaj kompresji: .RARIlość plików: 60Pozdrawiam :) ! Liczę na wiele komentarzy! :) Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Harmus 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Spoko rs'y. Do 15 sekund, wyciszane - idealnie :p
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi