KeBaB Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wykluczony Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mam do Was pytanie , gram na serwerze normalnie na każdej mapie i nic się nie dzieje . Gdy tylko nominują mapę cs_office jest okey , ale gdy zacznie się gra to po 3-4 rundach nagle gra mi się zacina i mi się wyłącza cała gra i muszę ją od nowa włączyć . Co może być tego powodem ?(na każdej mapie wszystko chodzi elegancko tylko office nie ;/)
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 4 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 spróbuj usunąć mape z plików cs'a a następnie wejdź niech serwer pobierze ci ją na nowo. 2
KeBaB Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Wykluczony Opublikowano 4 Grudnia 2014 okey dzięki zaraz spróbuję :)
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mozesz również samemu wgrać tam gdzie masz cs'a.
Właściciel GET Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 4 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi