Skocz do zawartości

[KOSZ] GameServ.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co sądzicie o tej firmie ? :)

*głównie chciałbym znać zdanie drugiego administratora.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak dobrze pamiętam, to ta firma niezły overselling robiła, patrząc na tą promocje - " Drugi 11 slotowy serwer całkowicie GRATIS " można wywnioskować o tej, że za super nie jest, bo żadna dobra firma nie rozdawała by serwerów za darmo.

Opublikowano

Rozdają serwery, bo brakuje im klientów, teraz próbują ściągnąć Pakiety od Pukawki, porobili te pakiety i tracą.

Mają OGROMNE lagi, często ich maszyny się zwieszają.

5/10 firma, chociaż kiedyś osiągnęła swoją świetność.

• Właściciel
Opublikowano

*głównie chciałbym znać zdanie drugiego administratora.

Kompletnie zapomniałem o tym wątku za co przepraszam.

Zacznijmy od samego administratora GameServ i ogólnie.

Ta firma jest dobre 2 lata na rynku z tego co pamiętam. Administratorem jest niejaki "Hugo", który jeszcze do pewnych rzeczy nie dorósł, aby coś takiego prowadzić. 2 lata, a hosting niby idzie w kierunku +, co już chociażby sama zmiana stylu potwierdza to, ale mimo to nie daje im miano profesjonalności. Nie piszę tutaj, aby dyskutować o tym, bo to już pozostawiam komuś innemu i cel mojej wypowiedzi nie jest krytykowanie ich strony. Gdyby porównać Hugo do serwerygier, gdzie tutaj jest jeszcze gorzej. Hugo powinien wziąć pod uwagę kilka faktów, jak i sama firma, że bezsensowne dawanie promocji od samego początku nie wróży nic dobrego przy doświadczonych usługobiorców. Usługodawca powinien oferować serwery dogodne, jakościowe, nawet po 4 zł. Kiedyś 8 zł kosztował slot za bardzo dobry jakościowy serwer. Teraz? Wszystko poszło drastycznie w dół, bo infantylni dorośli zaczęli się bawić w hostingi. Za to wzrosły ceny kluczy STEAM 1.6, bo dzieci zakładały sklepiki.. To wszystko wina rodziców, którzy nie kontrolują swoich dzieci, co wyprawiają w internecie. Ale temat poszedł na dół, za bardzo stoczyłem go. Wracając go GameServ - nie ma żadnej stabliności i gwarancji jakości. Oferowanie

- 10-13 slotów + 1 slot gratis,

- 14-17 slotów + 2 slot gratis,

- 18-23 slotów + 3 slot gratis,

- powyżej 23 slotów + 4 sloty gratis.

jest totalną bzdurą, a dokładniej to o czym na początku mniej-więcej pisałem

* Drugi 11 slotowy serwer całkowicie GRATIS

- co to ma być?! Tylko dzieciaki przyciągają, a potem dziwić się, że na forum, tj. gamehostingtalk w tematach o opinie danej firmie płaczą, zakładają wątki bluzgając te hostingi itd.. Nr. 1 tego jest dobrze Wam wszystkim znany Gry.Wilan lukreca.

Kolejna sprawa

* Rozszerzone wsparcie techniczne.

- nigdy tego nie rozumiałem i nie zrozumiem. Jakie rozszerzone wsparcie techniczne? Czy tutaj nie ma czasem "haczyka"? Każdy klient, niezależnie od rodzaju pakietu, w którym jest powinien otrzymać niezbędną pomoc techniczną, a nie rozszerzone, albo biedne, albo średnie, albo nie wiadomo jeszcze jakie... Dodatkowo, lokalizacje typu Tychy nie są, np. moim oczekiwaniem. Łódź jeszcze ujdzie, bo jest to środek Polski, ale i tak czy siak wolałbym już Gdańsk niż Tychy. Jedynymi słowy nie polecam nikomu, a każdy kto ma dobrą wiedzę na temat GH - na pewno tak samo twierdzą i przede wszystkim o tym wiedzą. Daję przestrogę, którzy chcą kupić gdzieś serwer.

Pozdrawiam,

Nestjusz

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pamiętam jak z 1,5 roku temu kupowałem z tej firmy serwer i tak nesty administratorem jest Hugo, bo dobrze pamiętam. Niestety byłem niezadowolony z jakości serwera. Lagi itd. także nie wiem jak to teraz wygląda, ale opisałem tylko jak to było kiedyś.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kuzyn kupił serwa na GameServ ...

Porażka . Straszne lagi , jakość serwera... do dupy :<

Opublikowano

Hosting godny polecenia dla ludzi którzy gardzą groszem :)

Miałem nie jeden serwer tam i żałuję, że zdecydowałem na ten hosting.

Jak się mówi lepszy ryc niż nic, to ja wole nic :D

Opublikowano

Miałem tam serwery i zawsze kończyło sie to awanturą z firmą. Wieczne problemy począwszy od lagów do ciągłych narastajacych problemow z FPS-aami itd. Nie polecam firmy z własnego doświadczenia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Nestjusz

Oskarżenia bezpodstawne , masz jakieś dowody na swoje słowa ? nie sądze rzucasz słowa na wiatr. Nie jestem tu aby bronić gameserv bo uważam że to gówno jak ownshit czy inne shity. Wiesz czemu wzrosły ceny ? bo znalazły się firmy które stawiając bóg wie ile na jednej maszynie oraz Informatyka idzie na + przez te wiele lat chociażby internet jaki jest teraz tani ponieważ czasy sie zmieniają . Czy ty jesteś człowiekiem bez rozumnym ? jeżeli mają dużo wolnych zasobów to po co ma to się marnować. Lepiej rozdać darmowe serwery lub dać promocje a ty to krytykujesz ?! Oversellingu nie prowadzą mają 150 serwer postawionych na 11 maszynach więc następne oskarżenia bezpodstawne. Rozszerzone wsparcie , powiem inaczej płacisz więcej , więcej masz. Zapewne w Rozszerzonym wsparciu chodzi o to że odpowiedz dostane w trybie natychmiastowym. Tutaj nie chodzi aby skrytykować osobę mniej zamożną , każdy serwer dostaje podstawowe wsparcie.

ps: Jestem ciekawy jaki masz nick na ght znając życie internet robi ci wode z mózgu i piszesz to co ci na GHT piszą co nie szczególnie jest prawdą.

Enjoy.

• Właściciel
Opublikowano

@Nestjusz

Oskarżenia bezpodstawne , masz jakieś dowody na swoje słowa ?

Nie rzucam oskarżeń nie mając potwierdzeń. Każdy ma prawo się mylić i wyrazić swoją opinię, ja ją wyraziłem, Ty masz inne poglądy (niektóre ja uważam, że rzucasz "w wiatr", tak samo jak Ty tak uważasz o mnie i jesteśmy kwita).

Czy ty jesteś człowiekiem bez rozumnym ?

A to już pozostawiam do oceny komuś.

Zgadzam się jak najbardziej z Tobą odnośnie cen, ale dodam, że wiem o tym.

Oversellingu nie prowadzą

Znacznie słowa "overselling" się kłania. Każdy prowadzi w jakimś stopniu "overselling", jedni na niższym poziomie, gdzie obciążenie maszyny oscyluje w granicach 50%, drudzy w 60%. Dla

ps: Jestem ciekawy jaki masz nick na ght znając życie internet robi ci wode z mózgu i piszesz to co ci na GHT piszą co nie szczególnie jest prawdą.

Czy ja mam 5 lat, aby mi ktoś wchodził na głowę i mnie próbował przydeptywać, abym nie mógł cokolwiek zrobić? To, jaki mam nick albo czy w ogóle mam tam konto to już nikogo nie powinno interesować, dodam jedynie, że nie zaglądam już tam często jak kiedyś. Najpierw niech administracja ogarnie tam oraz dobiera odpowiednich moderatorów, bo jest jeden, który tam oszukuje jedną i drugą stronę.

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Dobry Hosting

Kpiny.

Przed chwilą klient zlecił mi zrobienie serwera, a tu ani FTP dobrze nie działa ani zalogować się na stronę nie można.

Hugo pogoniłem na pewnym forum, napisałem co chciałem i niech ruszy dupsko.

P.S: Jak niestabilny hosting może być dobry? :-)

• 5 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności