Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Skrajny kretynizm w wykonaniu 42-letniej kobiety prowadzącej auto marki seicento z dzieckiem na desce z tyłu auta. Zobaczcie sami:
http://kontakt24.tvn24.pl/wiozla-dziecko-na-tylnej-polce-auta-skrajny-brak-odpowiedzialnosci,151470.html

• Właściciel
Opublikowano

Jej sprawa. Niech TVN bardziej to nakręca, to więcej ludzi tak samo zrobi. Bo mi by do głowy nigdy nie przyszło coś takiego, nawet przez myśl, a teraz mój mózg został "zdemoralizowany" przez propagandę TVN-owską, która o takich sprawach gada. Tak samo jak z pedofilią. Mi by do głowy nie przyszło nigdy robić loda dzieciakowi 8-10 letniemu, ale niektórzy jak takie rzeczy co chwile słyszą, to budzi ich ciekawość, czy coś takiego nie zrobić. Bo skoro w TVN o tym gadają, że to takie popularne, to dlaczego nie spróbować? No przepraszam bardzo, ale taka jest prawda. Większość rzeczy, o których się dowiedziałem, co można danego zrobić, pochodzi z mass mediów. Mi do głowy by nigdy nie przyszło, że istnieje coś takiego jak pociąg seksualny do drzewa, gwałcenie dziecka, zamykanie dziecka w samochodzie podczas gorączki, upuszczenie dziecka na podłogę, wysypywanie zboża na tory i wiele innych spraw. No ale jak się kreowało takiego Leppera jak kreowało, co wysypał zboża na torach, a potem w garniturku występował, no to czego my oczekujemy od społeczeństwa?

To samo ten program "Szkoła", o ile można się z tego pośmiać, o tyle 3/4 spraw jest naprawdę wyolbrzymiona do potęgi i przedstawiona w śmieszny sposób. No ale jak dzieci to oglądają, to jestem przekonany, że połowa spróbuje takich wybryków, bo im do głowy by nie przyszło, np. żeby nauczycielowi wykraść sprawdziany. No bez przesady... 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

"Szkoła" i te inne seriale jak "Trudne sprawy" , "Zdrady" i wgl reszta tych bredni , które lecą od godziny 13 w TV , są bez sensu. My możemy tak mówić , a wasze dzieci , bracia , siostry a nawet rodzice oglądają te brednie. Brednie , które są nagrywane tylko i wyłącznie dla pieniędzy , dziwota później , że dzieci odpierniczają jakieś głupoty w domach czy w szkołaj jak naoglądają się takich bzdur. Rozwiązania takimi programami dla pięniedzy są bez sensu. Kto pomyślał , że kiedyś będzie tak żeby stworzyć program za któy będzie się płaciło ludzią z ulicy , aby w nim wystąpili... Dla mnie paranoja , zarabiać na ludzkiej głupocie. A potem taki rząd usówa dobranocki dla dzieci a puszczają jakieś bezmyślne , bezsensowne i nie majace przekazu seriale. ŻENADA... :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To jest psychoaktywne podejście do widzów. Im dłużej będziesz to oglądać tym bardziej wejdzie Ci to do mózgu i otumani do takiego stopnia, że nie będziesz wiedział w którą stronę lać do kibla. Zastanawia mnie dlaczgo KrriT dopuszcza takie rzeczy do masowego wglądu.

• 5 lat później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności