Deadboil Opublikowano 26 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam. Co sądzicie o championie Kalista według mnie jest ona super można zrobić nią takie wombo combo że przeciwnikowi się ode chciewa grać haha .
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 26 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2014 Ciężko mi ocenić tą postać, bo jeszcze nią nie grałem a na rankedach i normalach żadnego ogara nie widziałem grającego tą postacią
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 26 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2014 Jest dobra ale tylko na DuoQ, na solo bez zgrania ze sprzymierzoną postacią jest bezużyteczna. Ma mały zasięg ataku ale nadrabia to najwyższą w LoL'u mobilnością. Cait, Corki czy Vayne to na nią potwory moim zdaniem. No i trzeba przyznać, że casterzy jak Ez są w niezłej dupie przy niej :v
Makon Opublikowano 29 Listopada 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Też jeszcze ani razu nie widziałem żeby ktoś nią ładnie zagrał... Podobno już ma nerfa dostać na następny patch. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Izzyy
Władek Jagiełło Opublikowano 22 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Sądzę że jest to ciekawy champion na mid-a oraz adc ale na moje jest zbyt OP. Ta pasywka poprostu kieruje gry. Myślę ze patch 4.22 lub 4.23 wprowadzą nerfy na nią :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Chyba każdy kto chciał się wypowiedzieć wyraził swoją opinię. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi