Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 25 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam. Tak jak w tytule. Która z tych broni jest najlepsza i dlaczego? Wg. Mnie najlepszy jest Tec, ponieważ jest już bronią wyćwiczoną przeze mnie i mam z nim największą efektywność.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2014 CZ-75 moim zdaniem najlepiej nim wycelować. Ale zamiast tych co podales wolę glocka
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2014 Tec-9 - świetna broń, dużo naboi, nie strzela seriami. Również mam ją wyćwiczoną i nie stanowi problemu. Można z niej bardzo szybko strzelać i skutecznie zabić. CZ-75 - najlepsza broń ze wszystkich, ma tylko jedną wadę. Zbyt mały magazynek z uwagi na to, że przy strzale kule lecą i łatwo jest wyczerpać zapas. Niemniej jednak z tej broni idzie bardzo dobrze pocisnąć. Nie polecam jej na 1 rundę, bo co z tego, że powiedźmy zabijesz dwóch, jak wywalisz na nich 24 naboje i zaraz zaczną się poszukiwania jakiejkolwiek innej broni, a może być już za późno. FiveSeven też nie narzekam, aczkolwiek rzadko wybieram. Jeśli już to w 1 rundzie, ale CZ-72 i Tec-9 to porządne bronie. 2
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Tec 9 nigdy nie przepadałem za ta bronia aczkolwiek jest ona dobra i ma duży magazynek. Dużo lepiej by sie sprawdziła w 1 rundzie po stronie CT. CZ dobra szybka mocna. Minus to to ze jest aż za szybka jak na taka ilość naboi i ma Malo naboi (12+12) FiveSeven jak dla mnie slaba bron nie lubię nią grac. Wole glocka lub usp zamiast tego :)
Johnnie Walker Opublikowano 10 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tec9 - dla mnie lepsza niż Deagle. Pięknie banie wchodzą :) CZ - też wysmienita broń, ale tak jak było wspomniane wyżej, za mało naboi. Five Seven - słaby, nie lubię nim grać. Wygrywa Tec ;)
blackfive Opublikowano 10 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 zdecydowanie pierwsze miejsce Five Seven po prostu genialna broń hs wchodzą bardzo ładnie :) cz - spoko wchodzi pierwszy shot zdecydowanie nie polecane full auto xD tec - myślę że nie jest jakoś bardzo zła chociaż trzeba mieć dobrze skilla wyćwiczonego do tej broni :)
Var!at*BOOM Opublikowano 11 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tec najlepiej banie siadają, cz 72 z bliska dobrze się strzela, a five seven szybko strzela lecz zabiera mało hp,chyba że wycelujesz w banie to pięknie siada Osobiście w ct gram five seven, a w tt polecam standardowego glocka (najładniejsze skiny)
Rekomendowane odpowiedzi