Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Na tym i na tym pewnie próbowała. Ja się dołączam do pytania :) Coś powinno zadziałać na tym moim starym laptopie ...
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Na steamie. Problem z kompem jest kolejny taki, że mam jeden dysk (próbowałam namówić facetów, żeby mi podzielili kompa na dwa dyski, bo po prostu wiele zalet ma taki komp, nie będę się teraz rozpisywać), i cóż, jesli ściągam nsa, to niestety, ale nie odpala mi nsa. Wyczytałam, że problem właśnie leży w tym, że na jednym dysku wtedy mam dwa csy zainstalowane - jednego ze steama i nsa. 2
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 29 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Partycje dysku można zrobić samemu (rozdzielenie na ileś "dysków"). Mogę Ci radzić pobrać ns starą wersję np v7 i tam pobrać haxy, lub na pw mogę Ci wysłać haxy, które ja miałem, jak byłem młod(sz) y i głupi (nie wiem jak to brzmi, ale chcę pomóc :) ). @Edit Ja mam 2/3 partycje, lecz csy na jednej i normalnie działa mi steam i ns (steam usunięty, rzadko gram, więc na ns pogrywam, choć miałem ns i s i normalnie działało).
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 29 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Hmm. Ja mialem 3 cs na jednej partycji (steam + 2x ns różne) i wszystkie trzy działały. Nie wiem, w czym u cb moze tkwić problem.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Najszybciej będzie zrobić format wszystkich dyskow jakich posiadasz. Wyczyścić cały system i wgrać win7 jeśli masz inny. I sterowniki do karty pobrać ze stronki nvidia.pl chyba że masz z czegoś innego karte. Podczas formata rozdzielić na 2 lub 3 dyski np. C,D,F . I wtedy gry na jeden, rzeczy od systemu na drugi. To powinno naprawić ten problem. :) 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dobra, plus jest taki, że Reaper podesłał mi swoją wersję csa - która działa! Ten plus. Teraz sprawdzić czy mogę demka oglądać. Cata dalej nie działało. Idę odpalić Simple. :/ 3
Rekomendowane odpowiedzi