esl /t/ Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Siema, mam pewien problem z platformą steam :) mianowicie nie czyta mi cfg, modeli esl które chciałem wgrać (ale wiem, ze zabronione więc zaprzestane), ale chciałym byście mi powiedzieli co jest nie tak.. cfg wczytuje sie pod userconfig.exe i i tak nic z tego.. chcialbym zaczac grac na steam juz :P
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie lepiej usunąć całkowicie i zainstalować na nowo chyba ze nadal chcesz modyfikować steam to juz inna sprawa.
esl /t/ Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 próbowałem reinstalki i co z tego? nadal mi nie czyta tego cfg... dla mnie to jakieś dziwne, nigdy nie było problemu aż tu nagle .. i o
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 No dobra a czy usunales cały plik który był zainstalowany? Jeżeli zainstalowales na tym samym folderze to na pewno nie bedzie działać.
Bedzie Dobrze Opublikowano 24 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 24 Listopada 2014 Może po prostu usuń cfg aby wgrało się na Nowo lub bez jakieś przykładowe CFG, wrzuć plik i sprawdz czy zadziała.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
-=ReKsiO=- Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi