Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

W ogóle szkoda, że od początku nikt nie podał czasowego przedziału, bo nie wyobrażam sobie słuchania każdej nuty z osobna przez kilka minut.

Opublikowano

0:13 - 0:17 :D
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

To są na razie propozycję, nie wiem od kogo to będzie zależało które utwory zostaną dodane, czy w ogóle zostaną dodane. Stara babko chorowała chciał pomóc, to może jak się na coś zdecydujemy, to się określi od ktorej minuty ma się zaczynać nuta.. ale to w sumie można od razu pisać czasy ;)

Edytowane przez J A R E K
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma po co pisać. Sam to ocenie jeśli będzie trzeba. Tylko piosenki podajecie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szczerze to bym wrzucił kilka refrenów z tych propozycji :) Czy jest taka możliwość, żeby np: były 4 inne nutki 30 sekundowe w CT i 4 inne 30 sekundowe w TT ? To by była zajebista sprawa :D

też był bym za tym, myślę że urozmaiciło by to nieco rozgryfffkę :)

Opublikowano (edytowane)

Ja również jestem na TAK. Do nowego roku już blisko :)

Moja propozycja: od 1.01 do 1.20. na przykład.

albo :)

od 0:36 do 0.50 albo trochę dalej :)

Edytowane przez k1x``
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

ode mnie jeszcze takie utwory 

https://www.youtube.com/watch?v=u1KM4iK5CG0

W każdym z tych utworów chodzi bardziej o refreny . 

W utworze NOVA  1:45-2:16

W utworze TYZ MENE  0:27-0:55

Edytowane przez Stara babka chorowała
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja proponuję el polako - trochę czas.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dodam coś od siebie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ostatni soundtrack kocham słuchać :) Co do samej propozycji... W święta jedna nuta się pojawiła. Efekt? Część graczy była niezadowolona. Powód? Kiedy zaczął grać refren nie słyszeli kroków przeciwników, bo było za głośno. Może jakaś alternatywa mogła by się przydać? Za pomocą komendy można by to wyłączyć? Owszem większość graczy była z tego zadowolona, ale jest też część takich, którym to się nie podoba. Sam czasami byłem wkurzony, ponieważ nic nie słyszałem. Jestem jak najbardziej za z tym pomysłem, ale wydaje mi się, że najlepiej będzie jak wszyscy będą z tego zadowoleni. Ci co tego nie chcą słuchać, mogą wyłączyć, a Ci co chcą mogą dalej sobie słuchać. Czy istnieje w ogóle taka możliwość? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo mi się podoba propozycja Josha. Jeżeli była by taka możliwość to było by super.

Opublikowano

@ josh
Na servie mozna chyba wylaczyc muzyke komenda /roundsound, Jesli nie ma takiej mozliwosci to mozesz wyciszyc w ustawieniach audio mp3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności