Skocz do zawartości

Missing sounds?

GodlikeOnlyDD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Około pięciu osób dzisiaj zgłaszało mi ,że czasami nie słyszą niektórych dźwięków za przykład podawali AUG-a którego słyszeli jak by miał tłumik. Nie mam pojęcia na ile jest to prawdziwe bo sam się z tym nie spotkałem ale jeśli ktoś by mógł się tym zająć to byłbym wdzięczny.

• Właściciel
Opublikowano

A skąd wiesz, że to nasza wina? Nie rozumiem w ogóle tego tematu chłopie... To niech osoby, co mają problem niech go gdzieś zgłoszą albo sprawdzą czy na innym serwerze jest to samo. Bo co wspólnego ma serwer do tych dźwięków? Litości...  

Opublikowano

Nie mam pojęcia po czyjej stronie leży wina ale, uważałem za ważne zgłosić informację o takim błędzie.

Opublikowano

Pisały ,że na innych nie mają takich problemów a niektórych nawet kojarzyłem z widzenia i wcześniej nie mieli czegoś podobnego, jeśli rzeczywiście nie widzisz potrzeby szukania przyczyn to zamknij temat i z mojej strony sory za spam.

• Właściciel
Opublikowano

Po 1. Naucz się stawiać przecinki. Przed "uważam" nie ma przecinka, powinno być przed "ale". 

Po 2. Składnia zdań - zero logiki.

Po 3. Piszesz posty pod postem.

Po 4. Niech sprawdzą czy mają tak na innych serwerach.

Po 5. Błagam, ogarnij się, bo zaczynasz po prostu w święcie odpierdalać. Do czasu podania okej, po podaniu jak dziecko 5 letnie się zachowujesz. Nie czytasz nic, nie myślisz rozważnie. Trzeba pomyśleć nad tym, czy rzeczywiście tutaj pasujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności