Sandra Opublikowano 7 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Od jakiegoś czasu miałam problem z opóźnieniami w CS. Poczytałam parę poradników i w końcu się z tym uporałam. Postanowiłam pomóc też innym graczom dlatego też zamieszczam ten post. Mam nadzieję, że wam również to pomoże ;) Synchronizacja pionowa Wchodzimy w Panel sterowania naszej karty graficznej i zaznaczamy opcje "wymuś wyłącznie" Biblioteka Steam i opcje uruchamiania Wchodzimy we właściwości Counter Strike i w opcjach uruchamiania wpisujemy te komendy: -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd Wyłączanie akceleracji myszki w Windowsie Panel sterowania następnie w Ustawieniach kursora odznaczamy opcję : Zwiększ precyzję wskaźnika Mam nadzieję, że przyda Wam się ten "poradnik" bo mi strasznie pomógł :) Edytowane 7 Listopada 2014 przez Sandra
Me? *:* Opublikowano 8 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Przydatne ale nie dla mnie :D "Jeśli nie trafice na mnie na DD2 to będziecie mieli szęście" :D
Rekomendowane odpowiedzi