Jacobs Opublikowano 6 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam, mam taką propozycje mała, "wizualna". Chodzi mi o to, że pisze "Ma: 1150$", moglibyście zmienić np. na Hajs, Kasa, itp. :) Pozdrawiam ;)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 6 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Myślę, że jest to niepotrzebne i zbędne .
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 6 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Kompletnie bez sensu...
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 6 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 A potrzebne to nam jak rybie ręcznik... popieram zbędne
UchihaItachi Opublikowano 6 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 co to ma za znaczenie czy jest napisane kasa szmal hajs kasiuta zielone sałata itd. ja bym wrzucił mały dzwięk HeadShot po strzale w banie
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 6 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Wystarczy 10 osoba z rzędu nie musi pisać tego samego. Nie. 1
Jacobs Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Wiem tamta była bez sensu. :P Może to: klasa Kapitan mógłby mieć 2 skoki. Proszę nie hejcić. :P Pozdrawiam ;)
Ennemy Opublikowano 7 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Myślę, że w tej chwili jest dobrze i nic nie trzeba zmieniać... :) Nikomu twoja propozycja nie jest do szczęścia potrzebna. PS: Ogarnij się z tymi bez sensownymi postami ;p
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Myślę że tu nie trzeba dużo tłumaczyć Kapitan jest Wytrzymały to mu wystarczy.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Po co naprawiać dobrze działający sprzęt? nie. 1
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 7 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie. 1
Rekomendowane odpowiedzi