Raszer :) Opublikowano 6 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam mam problem ponieważ dnia 06.11.2014r grałem na serwerze z wykupionym Vip'em ale z powodów technicznych mojego routera mnie rozłączyło i od tamtej pory za każdym razem jak się próbuje połączyć pokazuje mi sie komunikat : Kicked :"You have no entry to the server... Moje pytanie czym jest to spowodowane ?
Rex1s Opublikowano 6 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 6 Listopada 2014 setinfo _pw "haslo" tu podajesz hasło jakie podałeś przy zakupie vipa i sprawa zostanie rozwiązana.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 6 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Chyba, że VIP-a masz na Steam ID.
Raszer :) Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Ok temat do ZAMKNIĘCIA dzięki za pomoc Edytowane 6 Listopada 2014 przez Raszer :)
Rex1s Opublikowano 6 Listopada 2014 Zawieszony Opublikowano 6 Listopada 2014 Chyba, że VIP-a masz na Steam ID. Ale jak by miał na STEAM ID to normalnie by wyszedł na serwer a on musi mieć na nick hasło ;)
Właściciel GET Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Opublikowano 3 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi