Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam uwagi co do pułapek konspiranta są one wszędzie na schodach w drzwiach które nie można otwierać, w oknach dosłownie wszędzie. admini nic nie robią bo podobno można wszędzie. ok ale przykładowo mapa italy2. resp TT małe drzwi i nawalone pułapek jak po hosty wejść?? nie ma opcji a najgorsze jest to ze czasami są poustawiane jedna obok drugiej i z jednej przeskakujesz na 2. zrobicie coś z tymi pułapkami jakiś zakaz  min nie wolno stawiac a pułapki wolno tez przez nie giniesz tak samo jak przez miny!!

• Właściciel
Opublikowano

Nie przesadzajmy, czas działania pułapki kiedyś wynosił 60 sek. i nikt nie płakał. Teraz jest 10 i nadal jest płacz, więc...?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

może masz trochę racji, jest to denerwujące gdy wpadasz co chwilę na pułapkę. 

Ale admini raczej nic na to nie poradzą, zakażą stawiania pułapek w wyznaczonych miejscach, a gracze tak i tak będą je stawiać.

Zakazany Owoc Kusi Najbardziej 

Ale tak jak Nesty wspomniał pułapka trwa 10s... Więc nie ma co płakać.  

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie mam już słów na tego gościa naprawdę ręce opadają sam gram Konspirantem więc wiem czemu łapie ciśnienie jak paskal, nikt inny nie płacze odnośnie tych pułapek tylko oczywiście kto?? pan Bogdan, któremu wiecznie coś nie pasuje i nie porównujmy tego do min bo to jakaś kpina jest naprawdę ten post dla mnie nie ma jakiegokolwiek sensu tyle.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Napalony, my wszyscy wiemy że jesteś cholernie problematyczny, natomiast nie próbuj tworzyć serwera pod siebie, to że Tobie coś przeszkadza nie oznacza, że zaraz będziemy robić wielkie zmiany bo Pan i Władca jebnie fochem z przytupem. Weź Ty zajmij się czymś innym niż tą grą bo się naprawdę do tego nie nadajesz. Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy, tyle ode mnie w Twoim temacie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

o ile sie nie myle to do hostów na italy2 masz conajmniej 3 wejścia.. :P ale co do całokształtu sprawy, to są one słusznie zrobione sama w sobie cie nie zabije, a jedynie spowolni, nie to co mina więc nie jest to zakazane..

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności