ebola Opublikowano 3 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam Serdecznie cała administrację. Jestem nowym posiadaczem konta na waszym forum, na waszej sieci serwerów gram ponad miesiąc i i jest taki mały problem dla was tak dla mnie duży :D a wygląda to tak... nowa mapa sie zaczyna i startujemy chce sie schowac do kampy i bach! wyskakuje mi reklama ktora blokuje klawiaturę musze myszką nacelować i kliknać OK aby dalo sie grać wielokrotnie zostałem przez to zarażony i wielokrotnie denerwowało mnie to, czy istnieje możliwość aby ta reklama została w jakikolwiek sposób usunięta ? pozdrawiam ebola :D
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie ma możliwości jej usunięcia. To nie reklama. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 3 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 3 Listopada 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi