c0nst Opublikowano 24 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Witam. Chciałem podzielić się z wami informacją,że 6 grudnia na gali KSW 29 Mamed Khalidov będzie walczył z Tomaszem Drwalem.Będzie to bardzo fajną konfrontacja,ponieważ oboje są bardzo dobrzy i doświadczeni. Sam założyłem się z kolegą o 100-czke że wygra Khalidov,przynajmniej ja tak sądzę :) A co WY sądzicie o tej konfrontacji? :)
KayaB Opublikowano 24 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Zawsze kibicowałem Mamedowi i tym razem tak będzie :) Jest niezły z niego wariat :P 1
c0nst Opublikowano 24 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Zawsze kibicowałem Mamedowi i tym razem tak będzie :) Jest niezły z niego wariat :P Też kibicuję Mamedowi.Takie rzeczy wyprawia,że nie ma głowy,żeby to ogarnąć :) Mój kolega sądzi że nadejdzie kres Mameda...Ale nie ma takiej opcji :)
J A R E K Opublikowano 24 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Oczywiście, że Mamed.. ON SIĘ tylko marnuje w tym całym KSW,nigdy nie znajda godnego przeciwnika dla niego .
c0nst Opublikowano 24 Października 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Oczywiście, że Mamed.. ON SIĘ tylko marnuje w tym całym KSW,nigdy nie znajda godnego przeciwnika dla niego .. Zgadzam sie zawsze jakies czerstwy przeciwnik.Ale czy ja wiem? :) Drwal nie godny Mameda? Tez sie dobrze bije i moze miec z nim problem alee mamed wygra :)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 24 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Tak jak koledzy wyżej Mamed
VNM. Opublikowano 25 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 25 Października 2014 Mamut ogra go samymi kopytami :D
KayaB Opublikowano 28 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Mamedowi trzeba nowego przeciwnika szukać bo Drwal kontuzjowany :)
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Mamed Chalidow ! <clap>
KayaB Opublikowano 12 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2014 http://eurosport.onet.pl/mma/ksw/ksw29-brett-cooper-rywalem-mameda-chalidowa-w-walce-wieczoru/ktrxq#fp=sportOto nowy rywal Mameda :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi