Skocz do zawartości

[KOSZ] Kto wygra? KSW 29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Chciałem podzielić się z wami informacją,że 6 grudnia na gali KSW 29 Mamed Khalidov będzie walczył z Tomaszem Drwalem.Będzie to bardzo fajną konfrontacja,ponieważ oboje są bardzo dobrzy i doświadczeni. Sam założyłem się z kolegą o 100-czke że wygra Khalidov,przynajmniej ja tak sądzę :) A co WY sądzicie o tej konfrontacji? :) 

Opublikowano

Zawsze kibicowałem Mamedowi i tym razem tak będzie :) Jest niezły z niego wariat :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zawsze kibicowałem Mamedowi i tym razem tak będzie :) Jest niezły z niego wariat :P

Też kibicuję Mamedowi.Takie rzeczy wyprawia,że nie ma głowy,żeby to ogarnąć :) Mój kolega sądzi że nadejdzie kres Mameda...Ale nie ma takiej opcji :)

Opublikowano

Oczywiście, że Mamed.. ON SIĘ tylko marnuje w tym całym KSW,nigdy nie znajda godnego przeciwnika dla niego .

Opublikowano

Oczywiście, że Mamed.. ON SIĘ tylko marnuje w tym całym KSW,nigdy nie znajda godnego przeciwnika dla niego .

. Zgadzam sie zawsze jakies czerstwy przeciwnik.Ale czy ja wiem? :) Drwal nie godny Mameda? Tez sie dobrze bije i moze miec z nim problem alee mamed wygra :)
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mamed Chalidow ! <clap>

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności