Haaeess Opublikowano 22 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2014 Witam wszystkim pomyślałem sobie grając na serwerze o małej malenkiej zmianie dotyczącej interpu. A więc gdyby tak przy wejściu każdego gracza można było wybierać interp 0.01 0.02 0.03 myślę że, mogło by to pomóc a na pewno nie zaszkodzi :) Nie raz widzę i słyszę zdenerwowanych graczy którzy strzelając w głowę nic nie trafiają . A to wszystko przez ex_interp :) . Dziękuję za uwagę . Pozdrawiam
VNM. Opublikowano 22 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 22 Października 2014 Cos tam się słuchało na ten temat. Jestem za
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2014 Właściciel Opublikowano 22 Października 2014 http://fragujemy.com/topic/20589-wymuszanie-interpu-na-serwerze/
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi