Kylu:) Opublikowano 21 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Ciekawi mnie to ilu z nas przepada za PIlka Nozna , wiec z racji tej chcialem zaproponowac , by kazdy kto lubi grac w pilke i gra w jakims klubie (obojetna liga ) , niech napisze tutaj :) 1.Klub , 2.Liga , 3.Wiek :) Zobaczymy ilu mamy pilkarzy na FG:) Zaczne od Siebie :) 1.Ceramika Opoczno 2.Okregowka :( 3.18 Lat Edytowane 21 Października 2014 przez Kylu:)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 21 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Górnik Zabrze Centralna liga Juniorów 3.17 lat w piłkę gram od 6 roku życia
c0nst Opublikowano 21 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2014 Legia Warszawa!!! Nie gram w piłke :) 16 lat. Nie gram w piłke chyba że rekreacyjnie na orliku z kolegami :) I interesuje sie piłka :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2014 W piłkę nożną gram od 7 roku życia tzn. w lidze normalnej Ulubionym moim klubem jest Jagiellonia Białystok Z racji, że pochodzę z małego miasta to nie miałem wielkiej szansy przebić się dalej niż Puszcza Hajnówka, ale udało mi się o trafiłem do Jagiellonii na dwa lata gry. Grałem sparingi m.in. z młodą Lechią i Polonią.Mam 16 lat. 1
Sisterosss Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to ja powiem inaczej do żadnego klubu nie należałam poza klubem "miejscowym" , który grał tylko i wyłącznie mecze towarzyskie , ulubiony sport to piłka nożna niestety nigdy nie doświadczyłam prawdziwej gry poza kopaniem z ziomeczkami na boiskuuu w moich regionach , ale mimo wszystko jestem nadal wiernym i zaciętym kibicem :D 1
Majkel. Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja gram w piłkę od 10 roku życia, grałem w klubie do niedawna, ale mimo wszystko preferuję grać na tzw. streecie. Lubię się "bawić" z piłką, oraz grać z innymi na "dziury" :), sprawia mi to większą radość niż granie na boisku, ponieważ na ulicy mam swobodę, nie muszę się zastanawiać nad skutkami mojej decyzji, poprostu pełen luz ;). Co nie zmienia faktu, iż bardzo często gram na Orlikach, albo innych boiskach z kolegami ^_^.
grazka_kt Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kiedyś grałam przez chwilę w klubie, ale nie wystąpiłam podczas meczu. Długi grałam nieźle, ale amatorsko. Z chęcią bym do tego wróciła.
RychuKumKum Opublikowano 10 Maja 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2015 Gralem w pilke do 17 lat potem juz mi sie nie chcialo chodzic na treningi itd... Obecnie wole kibicowac :D
BBC Opublikowano 14 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 1. Sokół Lubichowo 2. B-Klasa 3. Na razie mogę tylko trenować ale od lipca dobijam do 16 lat i mogę grać :)
Leonik Opublikowano 20 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2015 1.Dalin Myślenice2. 17lat3. Nie gram w lidze póki co kontuzja :/
Żelek Opublikowano 21 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Gram w piłkę od 7 roku życia KS Mogielanka :D
Leeiss.exe Opublikowano 24 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2015 1. Orlik Kłodzko (kiedyś, już nie gram)2. Okręgówka 3. 15
Zasłużony Fragowicz *.jar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi