karol m Opublikowano 19 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 19 Października 2014 Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym Nick jakiego używasz: Smerfastycznie #. Poeta Wiek: 25 Staż gry Counter-Strike: 2 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na servie 346h. Chciałbym pomóc zachować kulturę na serwerze oraz dbać o klimat i zmniejszyć stres graczy. Bo jak wiadomo gracze się często irytują i chciałbym to ograniczyć przypilnować tego wszystkiego. Trzeba Pamiętać że gra to tylko zabawa . Proszę rozpatrzeć moja podanie. Pozdrawiam. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój STEAM_0:1:640371 Po pierwsze pokaz mi punkt w regulaminie w którym zawarty jest ban perm. Po drugie niedawno inny gracz tak zrobil i dostał bana na 2h - i to jest w punkcie regulaminu za sg na respie. Po trzecie jak nie trzymasz sie swojego regulaminu to po co w ogóle go wstawiałes? Skoro robisz coś co nie jest zawarte w regulaminie.
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2014 Właściciel Opublikowano 19 Października 2014 Po 1. Nikt Ci nie udzielił głosu do komentowania moich stanowisk, tym bardziej w szybkiej rekrutacji. Widzisz w niej jakiekolwiek wolne komentarze? Nie. Po 2. Jest to jawne oszustwo, karane banem. Działaliście razem ze SQN na niekorzyść serwera. Ponadto, gdy jeden z adminów nakrył Was na tym, wyszliście ze serwera udając, że nic nie ma. Po jego wyjściu, weszliście na serwer i nadal oszukiwaliście przez kolejne 1.5h. Po 3. W związku z tym, że robiliście coś nieuczciwego, w UPDATE 4.1 uwzględnimy tego typu próby oszustwa i je zablokujemy chociażby w połowie. Po 3. Ty mnie nie będziesz pouczał w kwestii regulaminu. I jeszcze Ty masz czelność składać podanie na admina wiedząc, że to ja jestem właścicielem. Dobrze wiedziałeś, że składając podanie, akceptujesz tutaj ludzi na wyższych stanowiskach i, że będziesz musiał się ich wystrzegać. A nie odwrotnie. Po 4. Dyskutować sobie i polemizować możesz z kimś innym, a nie ze mną. Coraz bardziej odnoszę wrażenie, że zbyt dużo osób zaczyna szczekać do najwyższych osobników tutaj na sieci. Nasza sieć jakakolwiek by nie była, to wychodzimy z założenia, że należy się minimalny szacunek do osób prowadzących ją. I tego proszę się trzymać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi