.LemoN. Opublikowano 15 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 Dzień dobry wieczór!Mój problem wygląda następująco; przez większość czasu mam ping typu: No japierdole, mam tak od tygodnia myślałem, że to jakieś chwilowe prace ale to już stanowczo za długo. Proszę o pomoc, bo grać się normlanie nie da...Za pomoc Plusiki.
Właściciel GET Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Opublikowano 15 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Web, komputery, software → Inne
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 15 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 Niestety, problem może tkwić w winie dostawcy internetu. Kiedyś miałem podobny problem i było to wywołane jakimś wirusem, malware? albo spyware? Spróbuj komputer przerobić ComboFixem i sprawdź efekt.
ersO Opublikowano 15 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 Ja bym przeskanował pc av. Jeśli to nie pomoże, zadzwoń do dostawcy Internetu, może wina leży po ich stronie. Wifi? Jeśli tak to czy zabezpieczony hasłem? Daj znać co ustaliłeś.
Rekomendowane odpowiedzi