TakiTam Opublikowano 12 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Października 2014 Witam wiem ze robiłem juz kiedyś taki post został usnety mam nadzieje że ten nie bedzie choc przez pare dni bo chciałem sie spytac czy ktoś z grajacych na fragujemy.com. Będzie grać na tegorocznych Mistrzostwach Świata w Travaina lub ma chęć zagrać strat jest 20.10.14 13:00 (GMT +01:00) chetnych zapraszam w tym temacie lub pw
Właściciel GET Opublikowano 15 Października 2014 Właściciel Opublikowano 15 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Pozostałe
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mistrzostwa chyba się już zakończyły zatem close.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi