Skocz do zawartości

[KOSZ] street workout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ciekawi mnie czy ktoś się tym interesuje? z miłą chęcią podebatowałbym w tym temacie jeśli ktoś coś ogarnia jeśli chodzi o treningi w tej dziedzinie :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No siemanko, ja trenuję od... dokładnie sierpnia street workuot, tyle że z dodatkami, ponieważ nasza grupa otwarta jest na wiele "dziedzin". if you know... :D A Ty się tym zajmujesz? :)

Opublikowano

czy zajmuje hmmm bardziej robie to bo lubie ;)

od roku trenuje tyle, że sam dopiero od niedawna mam 2 nowych rekrutów do treningu;) w tej chwili jestem wstanie wykonać back lever'a, front lever'a, muscle up'y i flaga raz wyjdzie raz nie zależy od energii ;) teraz  staram się planche wykonać ;)

Ciekawi mnie jakie treningi wasza grupa wykonuje i jeśli jest to możliwe zobaczyłbym jakieś filmiki ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nasza grupa ma +35 członków, z tym że na treningi przychodzą jak mogą, bo połowa pracuje. :) Ja się zbieram właśnie żeby zrobić muscle up'a, ale kiepsko idzie, hahaha, tak czy siak na pewno rzeczą oczywistą jest to, że widzę postępy w swoim ciele i ćwiczeniach. :) Mogę Ci na PW podesłać linka do naszej grupy. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiem, tak samo jak na początku przyszłam nie potrafiąc zrobić głupiej pompki, teraz daję czadu. :) Czas i treningi. :) PW poszlo.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chcę mieć dobre ciałko. :) I wzajemnie! Może kiedyś się gdzieś spotkamy. :D

• 3 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności