Fatal aIm Opublikowano 27 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam was: Moim zdaniem pasowało by usunąc pare map " między innymi cs_italy , cs_office chodzi mi tu głównie a mapy standardowe co się gra na FFA LUB TP CZY TAM 4FUN bo jak juz takie mapy są to naprawdę nie ma gdzie kampic .. a dodać na miejsce Tycch jakieś lepsze z Typu ZM_.... Myśle że to dobry pomysł ale oceńcie sami:Ojj Soory bo to wbiłem na 4fun Temat należy do Serwera ''ZM''
Właściciel GET Opublikowano 27 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 27 Lutego 2012 Zostajesz ukarany za nie posiadanie mózgu. Ileż ja muszę tłumaczyć, że to dział 4FUN? Kosz + nie zostaną usunięte te mapy, gdyż mamy się nauczyć grania zespołu, a te mapy, które zostawiłem nadają się świetnie jeszcze lepiej niż te zm_ to kampienia przed zm. Na CS ITALY masz: domek, masz balkon, masz "karton" wielki od respa CT, masz targowisko, no wszystko potrzebne! Od nowej edycji serwera pojawią się na tych mapach worki pomocnicze. Tyle w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi