Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 4 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Witam wszystkich, może ktoś z was będzie wiedział o co chodzi... Otóż, gram w CS 1.6 normalnie aż tu nagle parę dni temu gdy wszedłem na jeden z serwerów naszej sieci, ping utrzymywał się na 90-180... Gdzie normalnie lata na 20-45. Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje? To trwa już kilka dni i robi się irytujące. Nie mam ustawień na wysokie graficznie, ponieważ mam kartę zintegrowaną... Po za tym, od jakichś 2 lat ( chodzi tylko o ten komputer ), działał bez problemów. A więc pytanie do was, co z tym zrobić?
ersO Opublikowano 4 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 1. Tylko na serwerach Fragujemy.com? 2. Skanowałeś av? 3. Lagi i ping czy tylko ping? 4.router czy modem? 6. Sprawdzales ping na testach internetu? (Speedtest)itp?
VNM. Opublikowano 4 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Włącz Counter-Strike, zminimalizuj i kolejno :Menedżer zadań -> hl.exe lub hl32.exe ale któryś z tych -> prawy przycisk myszy -> ustaw priorytet -> niski . Powinno pomóc. Napisz najwyżej coś jeszcze zaproponuje co może być. Edytowane 4 Października 2014 przez WizKhalifa 2
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Dobra, zadziałało ze zmianą priorytetu. Dzięki za pomoc ;). Prosiłbym o nie zamykanie tematu w razie dalszych problemów.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Minął tydzień, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi