h0w ?! Opublikowano 4 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Imię:ArekWiek:18Od kiedy u nas grasz: od 25 wrzesnia krotki staż ale nadrobimy ;DGram na serwerze:4FuNZa co cenisz naszą sieć: mila,kulturalna administracja i fajni ludzie na forum jak i serwie ;D Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Chciałbym zostać stałym bywalcem, ponieważ pragnę brać aktywny udział w życiu forum i serwaInne informacje o sobie:Jestem Arek mam 18lat lubie grac w pilke nozna,jestem kibicem jednego z klubow " CZUWAJ PRZEMYSL " ,intersuje sie motoryzacja oraz lubie latac na scigaczu :D Edytowane 4 Października 2014 przez h0w ?!
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Opublikowano 4 Października 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Trochę za krótko, rejestracja na forum - wczoraj...
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi