ersO Opublikowano 1 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Października 2014 Witam. Piszę ten wątek ponieważ nie mam dostępu do sb... Mianowicie. Jak mają się punkty inteligencji do damage'u? Oczywiście w klasach gdzie mamy dmg (+int) ? Czy jest to np 1int = 1dmg więcej? Czy jest to np 1int = 0,3dmg Bo na serwerach różnie jest to ustawiane, a chciałbym wiedzieć żeby nie wbijać klasy która może mi nie odpowiadać przez przelicznik int/dmg. Pytanie krótkie, liczę na prostą odpowiedź bez spamu czy dyskusji, bo nie chcę wywoływać tym pytaniem zamieszania ; ) Z góry dzięki ; )
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2014 Właściciel Opublikowano 2 Października 2014 Mina ma przelicznik 0.8, rakiety 0.9.
ersO Opublikowano 2 Października 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 A jak to wygląda z broniami? ? Też jest przelicznik czy 1=1
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2014 Właściciel Opublikowano 2 Października 2014 Przelicznik odpowiedni. Zamykam. To, co mogłem napisać to mogłem.
Rekomendowane odpowiedzi