Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 27 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Jako, iż ostatnio sporo czasu spędzam na serwerze dostrzegłem jedną rzecz którą można by poprawić. Temat dodania nowych spawnów był poruszany, wiem, że jesteście świadomi problemu gdzie kilka osób ginie na początku mapy ale mam propozycję na pewną modyfikację mianowicie "przestawienie" spawnów. Co mam na myśli? Ano to, żeby na mapach gdzie te spawny są "zbite" (tzn. 10 lub więcej spawnów stoi w kwadraciku obok siebie w jednym pomieszczeniu) trochę je porozdzielać po mapie, przestawić w różne miejsca. Czy utrudniłoby to grę zombie/ct nie jestem pewien - sądzę, że zależnie od miejsca zarażenia jedna lub druga strona miałaby więcej czasu na zarażenie/ucieczkę do kampy. Pamiętam również o multi-infekcji, obstawiam, że w takim scenariuszu kilkoro "wybranych" CT by zdołało jedynie uciec. Dlaczego proponuję taką rzecz? Sądzę, że lepsze to niż 10 CT przebijających się przez jedne drzwi/jedno wyjście z pomieszczenia. Edytowane 27 Września 2014 przez MrReaper
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Opublikowano 27 Września 2014 I tak właśnie jest jak mówisz, ale nie zawsze na wszystkich mapach da się to wykonać.
Arni Opublikowano 27 Września 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Najważniejsze to to aby taka sytuacja nie miała miejsca lub była rzadkim incydentem
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Trzeba to po prostu dodać tam gdzie się da, a tam gdzie się nie da to nie wiem jeżeli mapa jest słabo wybierana/grywalna to po prostu ją usunąć, a w zamian dodać jakąś inną lepszą :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi