Skocz do zawartości

[KOSZ] Mam problem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak używam mikrofonu to mnie nie słychać w cs 1.6 Steam . Jak gram na non steam to mnie slychac. Prosze o pomoc

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Patrzyłeś w ustawieniach czy masz wszystko okej? Nie masz zbindowanego innego klawisza na nsie do mówienia? Poszperaj w ustawieniach Mikrofonu..

Opublikowano

nie mam zadnego klawisza na na "k" . Ustawienia wszystko okej. Tylko jak gram na steamie to mnie nie slychac

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wejdź w ustawienia steam i tam masz test mikrofonu czy coś takiego poszperaj tam 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ok

I jak coś pomogło? jak nie to nie wiem spróbuj coś poszperać w google  myślę ,że jest gdzieś rozwiązanie, którego szukasz :)

Opublikowano

Mój kolega też miał podobny problem. Ustawiał w opcjach steam, przez grę oczywiście i nadal nie było go słychać. Musisz wejść w folder cs'a, i znależć odopowiednią usługę, która obsługuje klawisz Mikrofonu. Dużo jest podobnych problemów z wpisywaniem bindów do gry. Jak to nie pomoże, to nie mam zielonego pojęcia.

• 5 lat później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności