Nawicho Opublikowano 25 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 25 Września 2014 Jak używam mikrofonu to mnie nie słychać w cs 1.6 Steam . Jak gram na non steam to mnie slychac. Prosze o pomoc
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 25 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 Patrzyłeś w ustawieniach czy masz wszystko okej? Nie masz zbindowanego innego klawisza na nsie do mówienia? Poszperaj w ustawieniach Mikrofonu..
Nawicho Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 25 Września 2014 nie mam zadnego klawisza na na "k" . Ustawienia wszystko okej. Tylko jak gram na steamie to mnie nie slychac
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2014 Właściciel Opublikowano 25 Września 2014 No ale musisz naciskać przecież klawisz jakiś żeby gadać, tak?
Nawicho Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 26 Września 2014 wiem ale mnie nie slychac
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 26 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Września 2014 Wejdź w ustawienia steam i tam masz test mikrofonu czy coś takiego poszperaj tam
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 ok I jak coś pomogło? jak nie to nie wiem spróbuj coś poszperać w google myślę ,że jest gdzieś rozwiązanie, którego szukasz :)
Listy33 Opublikowano 27 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Mój kolega też miał podobny problem. Ustawiał w opcjach steam, przez grę oczywiście i nadal nie było go słychać. Musisz wejść w folder cs'a, i znależć odopowiednią usługę, która obsługuje klawisz Mikrofonu. Dużo jest podobnych problemów z wpisywaniem bindów do gry. Jak to nie pomoże, to nie mam zielonego pojęcia.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi