Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 25 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 Imię: -> Przemek Wiek: -> 22 Od kiedy u nas grasz: -> Maj 2014Gram na serwerze: -> Zombie Mod Za co cenisz naszą sieć: -> Głównie bardzo cenię sieć Fragujemy za bardzo profesjonalną ekipę osób sprawujących pieczę nad serwerami oraz nad forum, do każdego tematu podchodzi się z zaangażowaniem i rozwiązuje się go szybko lecz konkretnie. Sieć cenię również za to że mogę spędzić przy grze sporo wolnego czasu, którego i tak mam w nadmiarze...Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: ->Chciałbym zostać stałym bywalcem, ponieważ pragnę brać aktywny udział w życiu forum, interesować się tematami nie tylko serwera ZM, bo przecież na nim zabawa w tej sieci się nie kończy. Dążę do nieustannego poszerzania wiedzy w zakresie gry i Waszej sieci. Staram się być na bieżąco ze wszystkim co jest zamieszczane na forum ZM'a. Inne informacje o sobie: -> Przygodę z Csem zacząłem 8 lat temu, początkowo na Ns'ie lecz później kupiłem steama co znacznie wpłynęło na ulepszenie jakości mojej gry. Ponadto zaczynam czwarty rok studiów inżynierskich, to całe szczęście już ostatni semestr a przyjście po całym dniu zajęć zmęczonym, skutecznie zrekompensuje mi gra na Zombie Modzie :) Sieć oferuję również grę na wielu modyfikacjach co jest bardzo pozytywnie przeze mnie odbierane. Można się rozerwać na wielu płaszczyznach Cs'a. To tyle ode mnie. Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 25 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 25 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2014 Jestem na Tak. Wyczerpujące podanie, na temat. Przekonało mnie.
Właściciel GET Opublikowano 25 Września 2014 Właściciel Opublikowano 25 Września 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi