Fatal aIm Opublikowano 25 Lutego 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2012 Twój nick:FaTaL aIm`/A/** Jakie masz pytanie: Witam Administracje: Mam do was takie pytanie mój młodszy brat grał razem zemną na waszym serwerze na ZM I raz na jednej z map nieświadom tego że ma zbindowany klawisz z reklamą innego serwera dostał bana. a przy okazji mnie zbanowało ponieważ mamy to samo ''IP'' [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Nosens [AMXBANS] Zostalo Ci 6 dni , 20 godzin , 42 minut i 22 sekund do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : Quelity [AMXBANS] Przyczyna : ' perfidna reklama ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fragujemy.com [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.7.126.103 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz konsole. Chciałbym zapytać czy można by dostać UB a mój brat też na Nom Steamie Gra ja natomiast na Steam .. a również prosił bym was o odbanowanie .. Admin: Nosens wydaje mi się że kojarzy mnie i wie dobrze że nie ja reklamowałem .. a nie chciałbym zmieniać serwera bo jak do tej pory nie ma lepszego serwera ''ZM'' Jak wasz. troszkę to nie sprawiedliwę że mi też się oberwało ale z drugiej strony chciałbym kontynuować grę na waszym ZM i Prosiłbym bardzo o UB a systuacja z moim bratem na pewno by się nie powtórzyła gdyby miał zamiar ponownie wejść na wasz Serwer . a wszystkie Klawisze mu odbindowałem . ponieważ sam na niego się zdenerwowałem że taką głupotę zrobił a na pewno nie było to zrobione celowo.. Prosił bym o rozpatrzenie..
Właściciel GET Opublikowano 25 Lutego 2012 Właściciel Opublikowano 25 Lutego 2012 http://fragujemy.com/Odwolanie-od-bana/ - tutaj się odwołuje od banów.
Rekomendowane odpowiedzi