Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 16 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Września 2014 Might & Magic: Duel of Champions to sieciowa karcianka osadzona w popularnym uniwersum fantasy Mocy i Magii. Gra oparta jest na modelu płatności Free 2 Play i pozwala dzielić się swoimi osiągnięciami w serwisach społecznościowych pokroju Facebooka. Do rzeczy. Gra może ktoś w tą karciankę? Jak nie to serdecznie zapraszam bo warto. Mnie nawet wciągnęło, szczerze polecam. Jakby ktoś chciał się bardziej zagłębiać w tą grę to polecam odwiedzić kanał MightyZenek. Gościu jeden z najlepszych. Mój nick: Fx_Hayu //My z Hereticiem już pykamy! Jeśli potrzebujesz pomocy z osiągnieciami pisz tutaj swój nick, albo zaproś od razu to Ci pomożemy 1
HERETIC_ANTHEM Opublikowano 23 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Września 2014 Moja młodociana miłość w wersji karcianej? Czemu nie. Dawno temu grywałem ze znajomymi w Magic: The Gathering i wszystko, co temu podobne, polubiłem. Jak znajdę czas, to obczaję ;) Dzięki za propozycję.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 6 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Jest też wersja offline na torrentach :P
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 16 Października 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Października 2014 Dobra passa ^_^
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi