Pomylony* Opublikowano 13 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Witam wszystkich mam takie pytanie do was ;p Dziś kupiłem vipa i sprawdzam sobie czy wszystko jest git no i mam problem być może nie jest to związane z vipem Chce kupić Ammo "czyli magazynek który się nie kończy " i mam 4k ptk i 4k dolarów i nic ... pisze że brakuje mi do 8k Dolarów :D Potem chce kupić Pippe nade czy jak to się tam zwało i mam 5k ptk i 5k dolarów no i lipa ! piszę że brakuje mi do 10k Dolarów ??? czy jeśli mam vipa to mam pipe nade i ammo 2x Droższe?? czy być może to jest jakiś mały problemik jedno razowy ? Dodam jeszcze że jak nie miałem vipa to wszystko było cacy :o Czasami tylko coś było nie tak że hajs się zgadzał i punkty a kupić nie mogłem Proszę o podanie mi jakieś info w tej sprawie. Gratis dodaje zdjęcie mojej żony nago. <clap> SS> http://www5.zippyshare.com/v/1353871/file.html a tak serio jest to fotka na której widać że mam hajs na pipe nade i chce go kupić i piszę mi że brak FORSY ! ;> miłego dnia
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Ty widzisz wgl. w którym dziale napisałeś?
Pomylony* Opublikowano 13 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) o w mordę :D chyba mi się coś pomyliło ! jak to usunąć ? niech ktoś przeniesie ten temat lub go usunie. Ice Tea /// Głosiłem ten post. Dzięki Edytowane 13 Września 2014 przez Pomylony*
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 o w mordę :D chyba mi się coś pomyliło ! jak to usunąć ? zgłoś post
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 13 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Pipenade po nowej aktualizacji kosztuje 10k$ i można użyć tylko raz na rundę (czyt. kto pierwszy kupi ten lepszy). PS. Pomylił dział, zdarza się... :P
Pomylony* Opublikowano 13 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Pipenade po nowej aktualizacji kosztuje 10k$ i można użyć tylko raz na rundę (czyt. kto pierwszy kupi ten lepszy). PS. Pomylił dział, zdarza się... :P no ok. już rozumiem ! a z amunicją jest tak samo ? że kosztuje teraz 8k ?? a nie 4 ?
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 13 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Amunicja kosztuje 8k. Zresztą nie wiem czemu to pytanie, bo masz przecież napisane ceny w sklepie.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 13 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 Ammo zawsze kosztowało 8. Wystarczy wcisnąć M. :P
Pomylony* Opublikowano 13 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) No ok ... macie racje co ja gadam ... już teraz widzę dobra już wiem wszystko Dzięki Edytowane 13 Września 2014 przez Pomylony*
Zasłużony Fragowicz sK0W3R0 Opublikowano 13 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Tobie się pomyliły ceny z punktami człowieka, które są głównym wymogiem kupna czegoś ze sklepu. Po prawej stronie masz ceny (te z $). Edytowane 13 Września 2014 przez sK0W3R0
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi