Krzywy1707 Opublikowano 12 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Września 2014 Witam. Mam problem z CS:GO. Gdy wchodzę na serwer lub dołączam do poczekalni często wyskakuje mi takie okno. Nie mogę wejść wtedy na żaden serwer, ponieważ za każdym razem gdy próbuje się połączyć wyskakuje mi to.. Żeby dołączyć na jakiś serwer valve też muszę czekać wtedy przynajmniej z 5 minut. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to naprawić? Irytuje mnie już to że nie mogę wejść na jakiś serwer kiedy to ja tego chce...
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 12 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Września 2014 Mam to samo, ale to jest chyba wina serwera i aktualizowania go ;) //Jebać valve -.- 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Opublikowano 12 Września 2014 To nie jest wina serwera ani aktualizacji GO, a VALVE, ponieważ zjebali system całkowicie wchodzenia na serwer. Utworzyli jakąś poczekalnię durną. Nie ma takiego samego systemu jak w CS 1.6, gdzie wbijasz i już. Tutaj w CS:GO jest taki obieg sprawy: poczekalnia -> pobieranie danych -> próba weryfikacji serwera -> jeżeli pomyślna, to łączysz się z serwerem. W przypadku, kiedy klient łączy się z serwerem, który z kolei straci połączenie ze steam, występuje "wygasła sesja" u klienta. Problem jest bardzo uciążliwy, bo jest losowy, a Valve jak zwykle nie robi nic w kierunku poprawy tego. Tylko skupia się na dodawaniu bzdur jak konfetti na urodziny... Bo właściciele serwerów CS 1.6 są zmuszeni do częstych resetów swoich serwerów z tego problemu. Nawet do 20-30 razy dziennie. Dlatego nasz DD2 jest full to nagle spada liczba graczy do, np. 5/22, bo wbić nie można. Trzeba zresetować i znowu czekać aż ktoś wejdzie i serwer się zapełni. I teraz weź tu zgaduj kiedy ten problem wystąpi, bądź na każde zawołanie i sprawdzaj to gówno co 30 minut. 2
Krzywy1707 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Września 2014 Dzięki za wyjaśnienie :) To teraz tylko czekać na jakąś NORMALNĄ aktualizacje, która to naprawi ;) Temat do zamknięcia.
Właściciel GET Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Opublikowano 12 Września 2014 Ten problem istnieje od początku istnienia CS:GO, więc nie łudź się, że przy najbliższej okazji to poprawią.
Rekomendowane odpowiedzi