Skocz do zawartości

[KOSZ] vip nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie problem jest taki zapłaciłem wam kase 17 ziko za rok wipa na ksywie... pisze mi
"Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci:
setinfo "_pw" "moje hasło" nic z tego... nic nie działa prosze o odpowiedz bo wysłalem smsa hasło mi doszło i te sprawy, ale vipa nie ma

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wybierając Nick + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym nicku jaki podałeś w formularzu.
Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. 

Wybierając IP + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym IP jaki podałeś w formularzu. Dzięki temu będziesz mógł grać na różnych nickach. Jednak trzeba uważać, gdyż niektóre sieci np. neostrada mają zmienne IP, które zmienia się co 24h - dlatego nie wszyscy mogą korzystać z tego rodzaju. 
Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. 

która usługe wybrales?

ale z tego co widze ty zarezerowales nick na rok czasu a nie kupileś vipa na rok.. 

Opublikowano

Wybierając Nick + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym nicku jaki podałeś w formularzu.

Wybierając IP + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym IP jaki podałeś w formularzu. Dzięki temu będziesz mógł grać na różnych nickach. Jednak trzeba uważać, gdyż niektóre sieci np. neostrada mają zmienne IP, które zmienia się co 24h - dlatego nie wszyscy mogą korzystać z tego rodzaju. 

która usługe wybrales?

ale z tego co widze ty zarezerowales nick na rok czasu a nie kupileś vipa na rok.. 

nick + hasło :/

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ty sobie zarezerwowales NICK w grze na rok. A nie kupileś vipa.

• Właściciel
Opublikowano

Twój temat został przeniesiony do Archiwum.

Powód: temat dotyczy bezpośrednio sklepu ( http://shop.fragujemy.com )

W celu uzyskania pomocy, skontaktuj się z supportem drogą e-mail lub PW. Szczegóły: http://shop.fragujemy.com/#kontakt

Przypominamy, że support oficjalnie jest dostępny w godzinach 16-21 w dni powszednie. Zatem prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.

Należy również pamiętać, aby dokładnie przedstawić swój problem, napisać ID usługi, kod SMS i tym podobne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności