Sin Opublikowano 7 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 Witam panowie problem jest taki zapłaciłem wam kase 17 ziko za rok wipa na ksywie... pisze mi"Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci:setinfo "_pw" "moje hasło" nic z tego... nic nie działa prosze o odpowiedz bo wysłalem smsa hasło mi doszło i te sprawy, ale vipa nie ma
Sin Opublikowano 7 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 http://www.fotoszok.pl/upload/0be04c18.jpg
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 7 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 Wybierając Nick + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym nicku jaki podałeś w formularzu.Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. Wybierając IP + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym IP jaki podałeś w formularzu. Dzięki temu będziesz mógł grać na różnych nickach. Jednak trzeba uważać, gdyż niektóre sieci np. neostrada mają zmienne IP, które zmienia się co 24h - dlatego nie wszyscy mogą korzystać z tego rodzaju. Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. która usługe wybrales? ale z tego co widze ty zarezerowales nick na rok czasu a nie kupileś vipa na rok..
Sin Opublikowano 7 Września 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 Wybierając Nick + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym nicku jaki podałeś w formularzu. Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. Wybierając IP + Hasło dana usługa będzie działać tylko wtedy, gdy będziesz grał na identycznym IP jaki podałeś w formularzu. Dzięki temu będziesz mógł grać na różnych nickach. Jednak trzeba uważać, gdyż niektóre sieci np. neostrada mają zmienne IP, które zmienia się co 24h - dlatego nie wszyscy mogą korzystać z tego rodzaju. Jednorazowo wystarczy podać hasło w konsoli w postaci komendy: setinfo "_pw" "hasło" - gdzie w polu hasło wpisujemy hasło podane w formularzu. która usługe wybrales? ale z tego co widze ty zarezerowales nick na rok czasu a nie kupileś vipa na rok.. nick + hasło :/
Zasłużony Fragowicz FurCze Opublikowano 7 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 ty sobie zarezerwowales NICK w grze na rok. A nie kupileś vipa.
Właściciel GET Opublikowano 7 Września 2014 Właściciel Opublikowano 7 Września 2014 Twój temat został przeniesiony do Archiwum. Powód: temat dotyczy bezpośrednio sklepu ( http://shop.fragujemy.com ) W celu uzyskania pomocy, skontaktuj się z supportem drogą e-mail lub PW. Szczegóły: http://shop.fragujemy.com/#kontakt Przypominamy, że support oficjalnie jest dostępny w godzinach 16-21 w dni powszednie. Zatem prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź. Należy również pamiętać, aby dokładnie przedstawić swój problem, napisać ID usługi, kod SMS i tym podobne...
Rekomendowane odpowiedzi