Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauważyłem (albo mi się tak tylko wydaje), że w momencie pojawiania się w większości przypadków zostaje wybrana mapa znajdująca się pod pozycją nr 1 w menu głosowania. Dawno nie widziałem żeby mapa spod pozycji nr 3 została wybrana większością głosów. Gracze mają możliwość nominowania map. Może to zrobić każdy, niestety na dobrą sprawę mało kto z tego korzysta. Problemem który zauważyłem jest według mnie to, że w przypadku nominowania przez jednego gracza jednej mapy, ląduje ona na pozycji trzeciej w menu głosowania. I nie ma uja za przeproszeniem żeby została wybrana (no chyba że to będzie colores). Pozostałe dwie (z pozycji numer jeden oraz dwa w menu vote) są chyba wybierane losowo przez serwer(?)

Czy byłaby więc możliwość zmiany obecnego systemu tak, aby priorytet (jeśli chodzi o kolejność map w menu głosowania) miały mapki, które zostały nominowane przez graczy.

Bo inaczej to ni chuja na TRAKINAX'ie nie zagram  :D Że już o CPL'u nie wspomnę. 

Opublikowano

Adminy, moderatory, global penetratory piszcie że posty normalnie, bo nie wiem jak te wasze "notki" cytować mam... ;) 

@enQ:  No to - słowo! :D

Opublikowano

Ja nie głosuje zawsze na pierwszą mapę . Nominuj touchpad na początku te mapy które chcesz grać ja tak robie i często wybierają te mapy które nominuje

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każda ogarnięta osoba grająca na serwerze jeśli chociaż troszkę ogarnia to wybiera to co chcę, a nie bierze pierwszej lepszej mapy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każda ogarnięta osoba grająca na serwerze jeśli chociaż troszkę ogarnia to wybiera to co chcę, a nie bierze pierwszej lepszej mapy.

Niestety, ale większości mapa "wisi", aby tylko fragi były... także ogarnięcie ma tutaj swój wkład, ale nie tak duży jak to przedstawiłeś.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności