Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 1 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Przede wszystkim zaznacze na fabułe, ponieważ ta mnie bardzo ucieszyła :) Normalnie assasina można przejść w 6 godzin a tu sie można pobawić i grać sobie po 16 godzin :D. Grafika wspaniała, poprostu cudowne są te lasy :D. Widać że Ubisoft się nie bawi tylko pracuje hehe... Wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza), 17 GB HDD, Windows Vista(SP2)/7(SP1)/8 Zachęcam do zakupi i grania, bo gra jest tego warta :) 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 1 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Również polecam i zachęcam do grania. Ciupałem w to na konsoli jak i na komputerku i wrażenia wyśmienite. Grałem w to tygodniami, zawsze zbierałem wszystko co możliwe ^_^
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 1 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Z tego co wiem to Ubisoft bardzo fajnie gry robią, pomysłów im nie brak :) Gra fajna polecam. Pzdr dla graczy Black Flaga :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 1 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2014 Dobra gra lecz szczerze powiedziawszy bardziej podobała mi się druga część Assasina.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Assasin jest zajebista gra ale najlepiej się gra na padzie :)
UchihaItachi@ Opublikowano 2 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 jak kto lubi, ja od zawsze na padzie gram tylko w DMC ale ac jest ewidentnie na klawe i myszke. ac3 jest bardzo dobra, najbardziej mi się podoba system walki i bieganie po lasach ale względem ogólnie grywalnoći to bf bije 3 na głowe. a Unity które wychodzi niedługo będzie masełko zwłaszcza co-op
UchihaItachi@ Opublikowano 2 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) ale fabuła w 3 nie jest zła Edytowane 2 Września 2014 przez UchihaItachi@
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Września 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 Rasta zależy :) początki mieli kiepski ale doszli nowi lepsi technicy i graficy i teraz z każdym pomysłem jest coraz lepiej :)
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi