Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przede wszystkim zaznacze na fabułe, ponieważ ta mnie bardzo ucieszyła :) Normalnie assasina można przejść w 6 godzin a tu sie można pobawić i grać sobie po 16 godzin :D. Grafika wspaniała, poprostu cudowne są te lasy :D. Widać że Ubisoft się nie bawi tylko pracuje hehe...

Wymagania sprzętowe:

Core 2 Duo 2.66 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 GT lub lepsza), 17 GB HDD, Windows Vista(SP2)/7(SP1)/8

assassins-creed-3-screen-6.jpg

42281.jpg

y6cLi.jpeg

Assassins-Creed-3-Perch.jpg

68ec00646aec7bd28fcf8c90e4c56e39.jpg

screenshot-8.jpg

assassins-creed-3-number-2.jpg

642516141.jpg

Zachęcam do zakupi i grania, bo gra jest tego warta :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Również polecam i zachęcam do grania. Ciupałem w to na konsoli jak i na komputerku i wrażenia wyśmienite. 

Grałem w to tygodniami, zawsze zbierałem wszystko co możliwe ^_^

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co wiem to Ubisoft bardzo fajnie gry robią, pomysłów im nie brak :) Gra fajna polecam.

Pzdr dla graczy Black Flaga :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra gra lecz szczerze powiedziawszy bardziej podobała mi się druga część Assasina.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Assasin jest zajebista gra ale najlepiej się gra na padzie :)

Opublikowano

jak kto lubi, ja od zawsze na padzie gram tylko w DMC ale ac jest ewidentnie na klawe i myszke. ac3 jest bardzo dobra, najbardziej mi się podoba system walki i bieganie po lasach ale względem ogólnie grywalnoći to bf bije 3 na głowe. a Unity które wychodzi niedługo będzie masełko zwłaszcza co-op

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rasta zależy :) początki mieli kiepski ale doszli nowi lepsi technicy i graficy i teraz z każdym pomysłem jest coraz lepiej :)

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności