Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jednak się myliłem. Mamy szansę na złoto i to jaką dużą. Gramy z Francuzami o 1 miejsce w grupie.

Edytowane przez mazowiecki styl
Opublikowano

Uważam, że Polskę stać na złoto, ale tutaj pytanie, czy Oni tego dokonają. Predyspozycje mają, tak jak wspomniałem stać ich na to.

Cóż zobaczymy co potrafią :P

Pierwszy mecz już jutro o godzinie 20:15. Gramy z Brazylią.

Na pewno będę oglądał i kibicował chłopakom :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Zajebiście trudna grupa, ale właśnie takie mecze z tak utytułowanymi rywalami, do tego fantastycznym dopingiem naszych kibiców pomogą się naszym wznieść na wyżyny swoich możliwości. Jestem optymistą przed tymi meczami.

Edytowane przez sK0W3R0
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo dobrze że jesteśmy z Rosją w grupie, bo przecież ich trzeba wygwizdać jak nikogo innego :D Gdyby rozlosowano inaczej moglibyśmy na ruskich nie trafić, a tak to emocje gwarantowane :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To co jedziemy pod hale? :p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

comment_vXNB1ptatdVADu2ic6xzD8ed6nmNx8Dj

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

2:1 dla Brazylii :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

I zwycięstwo 3:2, no to jesteśmy już w półfinale! :D

Edytowane przez Hs^Fatal1T
Opublikowano

Po ciężkim meczu z Brazylijczykami, który jednak Wygraliśmy 3:2 uważam, że Polska ma teraz ogromne szanse na wyjście z ,,Grupy śmierci"

Mecz był bardzo ciekawy, pod koniec meczu było wiele emocji. Siatkarze wygrali mecz, ale nie możemy zapominać o Kibicach, którzy dodawali otuchy Naszym zawodnikom i unieśli ich na skrzydłach. Brawo Polacy !

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To nie my jeteśmy w grupie śmierci, to Rosja i Brazylia jest w grupie śmierci ;)

Ruscy 3:1 z Brazylią wygrają i Brazylia odpada.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

...i oddali mecz Brazylii

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mamy duży problem teraz, bardzo duży...

Opublikowano (edytowane)

Cóż ... Naszych reprezentantów czeka nie lada wyzwanie, ale nikt nie mówi, że nie da się tego dokonać :)

Osobiście wierzę w ,,naszych chłopaków" i myślę, że uda się Im dokonać tego, czyli pokonać Rosję. 

Są do tego zdolni, pokazali to już w innych meczach, że stać ich na wiele więc Panowie Do Dzieła !

Edytowane przez Bedzie Dobrze
Opublikowano (edytowane)

Nie ma już grożnych rywali więc sząse są spore aby wygrać mś : )

Edytowane przez forze
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma groźnych rywali? Chociaż w drugiej grupie nie ma wielkich siatkarskich drużyn, to w tej fazie turnieju należy się bać każdego i każdy jest groźny. Nikt przypadkiem się nie dostaje tak daleko...

Opublikowano

Mam nadzieję że pokażemy dzisiaj Rosjanom gdzie ich miejsce :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności