SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Pobrałem wczoraj od nowa Steam i dręczy mnie problem. Najpierw były to modele graczy, wolałem te z 1.5, wgrałem i nie było problemu. Teraz dręczą mnie ciała zmarłych, które nie leżą na ziemii jak powinny, a stoją. Myślę sobie: Jakaś zmiana ze Steamu, pewnie każdy gracz Steam tak ma. Przepytałem kilkanaście graczy Steam, byłem na paru serwerach i oni czegoś takiego nie mają. Czy da się wyłączyć te pośmiertne modele 3d, aby ciała normalnie leżały na ziemii, czy to jest spowodowane aktualizacją Steam? Jest to utrudnieniem, bo nie wiem, czy ktoś ma laga czy nie żyje. Pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi. - tak wyglądają ciała zmarłych +6 zabić w 1 rundzie :) Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez Zaqowity 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Odswiezam, może ktoś odpowie.
mazowiecki styl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wpisz komendę cl_corpsestay 1. Ciała będą Ci znikać po 1 sekundzie.
Rekomendowane odpowiedzi