Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanerko, mam problem. Szukam i szukam fajnego telefonu i znaleźć nie mogę.

mam jeden model na oku "Htc Desire 300" ale nie wiem czy jest wadliwy :)

Poleci ktoś jakieś fajne cudo? Do 500 stówek.

Opublikowano

Polecam Smasunga Galaxy CorePlus. Bardzo dobrze mi się sprawuję, nie mam z nim żadnych problemów. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Do 500.

Nowy ?

Lekkie używki bedą opłacalniejsze i wydajniejsze.

Sony Xperia SP

LG L9 II

LG L90

Motorola Moto G

HTC One X- mieści się w cenie używek, ale nieopłacalny, bo nieciekawy Procesor ma, grzeje się strasznie.Ale ekran zajebisty.

LG 4xHD - co samo co wyżej

Sony Xperia T

Edytowane przez CatShot~>mp3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Night ja za 530 zł kupiłem w zajebistym stanie, wyswietlacz nieporysowany caly czas naklejka na nim była przyklejona,z oryginalnym pudełkiem i fv. I to z ogłoszenia olx.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

KayaB, co ty mu polecasz.... Neo V ? Przecież to jest staroć. Xperia E jest już lepsza.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem dużo telefonów, ale Galaxy S3 jest ponad wszystkimi. Genialny telefon, ale drogi. Ostatnio upadł mi i poszedł procesor. Za sam procesor musiałem zapłacić 515 zł. Ten telefon w tej chwili nie jest w Twoim zasięgu, ale jak chcesz, to sobie jeszcze poczekaj, zbierz więcej kasy i sobie go kup.

W tej chwili mam Galaxy S4 i moim zdaniem jest dużo słabszy od S3.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

CZemu nie w jego zasiegu ?? jak dobbrze poszuka to znajdzie s3 w tej cenei co podal i w dobrym stanie...

Opublikowano

Wiecie stówke dołożyć to nie problem. Nie wiem czy Samsung galaxy s2 nie jest lepszy od s3, może to mylne wrażenie.

Opublikowano (edytowane)

Osobiście mam 2 tel. samsung galaxy gio i dobrze się sprawują. 

Lecz mam przekonanie że w telefon to nie ma co inwestować duże pieniądze, chyba że dla szpanu co jest wgl. mnie głupotą. 

Edytowane przez xou.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polecam Sony Xperia Mini Pro, nie x10 mini pro, tylko Mini pro.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Htc Windows 8s - jeśli szukasz telefonu a nie kolejnej zabawki do gier to jest zajebisty. Gry uciągnie bez problemu ale Malo pamięci wewnętrznej a wszystko jest tam instalowane do tego Windows 8 który jest fajny i klasyczny mniej modyfikacji. Polecam sam posiadam

do tego jesli cenisz sb muzyke to htc ma system beats audio ktory po podlaczeniu do sluchawek nadaje czysty i zajebisty dzwiek.

lumia 520 to samo co htc cenowo tez podobnie

galaxy s3 jest dobry wręcz zajebisty ale ciężko cenowo upolować w miarę w dobrym stanie:)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polecam samsung galaxy s2 . wytrzymały. nie zacina sie . wyswietlacz zajebisty ;p

http://allegro.pl/samsung-galaxy-s2-i9100-pl-gw-bez-simlocka-i4545196670.html

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Autorze , napisz do czego telefon ma być wykorzystywany, jaki system operacyjny preferujesz to polecę ci odpowiedni, bo takie wymienianie na ślepo nic ci nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności