Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahahahah uśmiałem się. Nasi polscy "kopacze", nie dziwota dlaczego nasza polska piłka jest nr23 na świecie :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A potem dziwią się, dlaczego polska piłka nie awansuje od 18 lat do LM, choć w tym roku Legia może czuć się skrzywdzona przez głupi ludzki błąd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ahahahah uśmiałem się. Nasi polscy "kopacze", nie dziwota dlaczego nasza polska piłka jest nr23 na świecie :)

W europie.

Opublikowano (edytowane)

Przesadzacie. Nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać. W następnym roku będziemy mieć drużynę w LM. Jestem pewny, że gdyby nie UEFA mięlibyśmy już w tym roku Legie( nie oglądaj LM I LE!), a na następne MŚ z całą pewnością się załapiemy. Taka Francja uważana na tegorocznych MŚ za jednego z faworytów, awans musiała sobie wywalczyć w barażach. Wiele dobrego dzieję się w polskiej piłce kopanej, reasumując można być optymistą. ;)

Proszę, filmik będący przeciwieństwem tego w temacie.

https://www.youtube.com/watch?v=XDj0uj3YTSc

A teraz filmik z mojej ukochanej Premier League ( Arsenal na mistrza! :P  :P ). Jak widzicie wszystko zależy od tego, co chcę się pokazać. 

https://www.youtube.com/watch?v=ppyJrU_daBM

Edytowane przez rozgrzewka
Opublikowano

ale tu jest jeden dzien i jeden mecz a tam masz zlepek Angielskiej ekstraklasy :P

Opublikowano

Tak samo w PL zdarzają się kiepskie mecze, wiem coś o tym. ;)  Cały szkopuł polega na tym, że w PL jest ich kilkukrotnie mniej niż w Ekstraklasie. Moim celem było tylko zwrócenie Waszej uwagi na fakt, że wszystko zależy od tego, co chcę się pokazać. Niektóre El Clasico są też kiepskie i po kilkunastu minutach ma się go serdecznie dość.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności