Zasłużony Fragowicz Jestem Mierny Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=lYx1LT9wtX8
eM eN Ka Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ahahahah uśmiałem się. Nasi polscy "kopacze", nie dziwota dlaczego nasza polska piłka jest nr23 na świecie :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 A potem dziwią się, dlaczego polska piłka nie awansuje od 18 lat do LM, choć w tym roku Legia może czuć się skrzywdzona przez głupi ludzki błąd.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ahahahah uśmiałem się. Nasi polscy "kopacze", nie dziwota dlaczego nasza polska piłka jest nr23 na świecie :) W europie.
eM eN Ka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Sorry, mój błąd ;)
rozgrzewka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Przesadzacie. Nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać. W następnym roku będziemy mieć drużynę w LM. Jestem pewny, że gdyby nie UEFA mięlibyśmy już w tym roku Legie( nie oglądaj LM I LE!), a na następne MŚ z całą pewnością się załapiemy. Taka Francja uważana na tegorocznych MŚ za jednego z faworytów, awans musiała sobie wywalczyć w barażach. Wiele dobrego dzieję się w polskiej piłce kopanej, reasumując można być optymistą. ;) Proszę, filmik będący przeciwieństwem tego w temacie. https://www.youtube.com/watch?v=XDj0uj3YTSc A teraz filmik z mojej ukochanej Premier League ( Arsenal na mistrza! :P :P ). Jak widzicie wszystko zależy od tego, co chcę się pokazać. https://www.youtube.com/watch?v=ppyJrU_daBM Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez rozgrzewka
CJ. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ale tu jest jeden dzien i jeden mecz a tam masz zlepek Angielskiej ekstraklasy :P
rozgrzewka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tak samo w PL zdarzają się kiepskie mecze, wiem coś o tym. ;) Cały szkopuł polega na tym, że w PL jest ich kilkukrotnie mniej niż w Ekstraklasie. Moim celem było tylko zwrócenie Waszej uwagi na fakt, że wszystko zależy od tego, co chcę się pokazać. Niektóre El Clasico są też kiepskie i po kilkunastu minutach ma się go serdecznie dość.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 26 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Października 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi