spikemapper Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Chciałbym wam przedstawić wam moje najnowsze produkcje :) Mam nadzieję że się spodobają ;) CS:GO | RUSH CS:S | Don't Wanna Dance BF4 | CUT 3 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Właściciel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ładne wykonanie, jeżeli chciałbyś nas wspomóc w'e właśnie taki sposób, zapraszam do kontaktu :) Cytuj
VNM. Opublikowano 29 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 29 Września 2014 Ciekawy montaż. A najbardziej podobało mi się przy CS:S gdzie strzelasz Deaglem i w rytm muzyki. Przydałoby się zrobić jakiś ciekawy fragmovie z naszej sieci :) Cytuj
maltiz Opublikowano 30 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Września 2014 Wszystkie montaże są świetnie wykonane. Najlepszy moim zdaniem był z cs:s. Fajne było użycie przez ciebie tych celowników w BF4 jak była akcja z LKM w 1:55. Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Montaż świetny, a akcje jeszcze lepsze. + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi