Skocz do zawartości

[KOSZ] Co jest z serwerem? Wyjaśnienia

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Od ponad 3 tygodni nie działa serwer CS:GO. Większość z Was zastanawia się dlaczego i już odpowiadam: będzie nowy serwer z nowym adresem IP. 128 TR się nie zmieni i występują jak na razie spore trudności z uruchomieniem jego. Bowiem konfiguracja takiego serwera nie jest łatwa i trzeba poświęcić trochę czasu na przygotowanie wszystkiego. Już komuś pisałem, że serwer miał działać od piątku ubiegłego tygodnia, a dziś mamy środę i nadal nic. Jest mi z tego powodu przykro i zaznaczam, że Fragujemy.com uruchomi jak najszybciej serwer CS:GO.

Co ważne, nie będzie to już FFA, a ONLY DD2. Wpierw chcemy ten mod rozkręcić, a w późniejszym czasie powstanie drugi - FFA. 

Jeżeli są jakieś uwagi / sugestie / pytania dot. serwera i jego przyszłości, proszę kierować w tym temacie.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Może zamiast only dd2 zrobić only de_dust2 , de_inferno i de_nuke ? Uważam , że taki tryb rozgrywki jest bardzo fajny i wprowadził by urozmaicenie + nie grało by się w koło na jednej i tej samej mapie :)

@Było by to troszkę podobne do FFA lecz wydaję mi się , dd2 , inferno i nuke również było by ciekawym rozwiązaniem . A jeśli by miał powstać dodatkowy serwer FFA to do tych map , można by pododawać de_train , de_storm , de_westwood czy inne bardzo znane mapki. :)

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

de train nie jest zbyt lubianą mapą w cs:go z de storm się nie spotkałem a de westwood to tak naprawdę chujnia za przeproszeniem ;)

Jeśli chodzi o znane mapy w cs:go to hmmm... dd2 inferno mirage nuke cache office aztec. Lepszy only dd2 niż takie 3 mapy.

Czekamy :)

Opublikowano

de train nie jest zbyt lubianą mapą w cs:go z de storm się nie spotkałem a de westwood to tak naprawdę chujnia za przeproszeniem ;)

Jeśli chodzi o znane mapy w cs:go to hmmm... dd2 inferno mirage nuke cache office aztec. Lepszy only dd2 niż takie 3 mapy.

Czekamy :)

To, że Tobie nie pasują to nie znaczy, że innym nie ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To, że Tobie nie pasują to nie znaczy, że innym nie ;)

nie że nie pasują, tylko mody 3 mapowe to jest wg mnie jedna wielka pyta ni to serwer ONLY ni to ffa chuj wie jak to nazwać jeśli chcesz to nazwać ONLY dd2, inf, nuke to równie dobrze możesz ffa nazwać only (wszystkie mapy jakie sa). Only DD2 niech będzie. Popatrz sobie na Only dd2 nasze 1.6 prawie cały czas 31/31 24/7. Poza tym Nesty napisał że będzie w następnej kolejności FFA robione. WG mnie mogło być spokojnie FFA znów zrobione bo gracze wybierają mape i jest spoko ale dd2 też może być ;]

Opublikowano

Dobra, ja się nie będę kłócił , ja tylko dałem propozycje a nie narzuciłem , że tu mają być takie mapy . ODD2 w sumie też może być dobrym pomysłem :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Noo, czekamy na serwer!

Ja nawet sobie z tego powodu CS:GO zakupiłem. xD

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Prawie 3tyg minely i nadal nic nie wiadomo? Jakas informacja bo oczekuje serwera z niecierpliwoscia jak pewnie kilku takich tutaj. Wiem ze macie wiele spraw na głowie w szczególności Ty Nesty ale no trochę juz minelo a tutaj widzę tworzy sie TP a o cs:go ani widu ani slychu

• Właściciel
Opublikowano

Nie dam rady wszystkiego stoo naraz robić. Należy się spodziewać, że na początku września będzie wiele zmian. I priorytety nie mogą nagle przeskoczyć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No Oki rozumiem tylko rozchodzi sie o to ze od ponad miesiąca serwer stoi mialobyc zmienione ip konfiguracja a tu nagle zombie i to ruszają a "nasz" serwer stoi :/

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności